DE SÄGER ATT LIVET RULLAR FÖRBI, ATT JAG KASTAR BORT MIN TID, BORDE KASTAT MITT PARAPLY.

Ja, idag blev det då att fota all underbar egoshopping som utfördes igår.

Annas så städade jag verkligen ur min gamla sminkväska idag. ALLT åkte i soporna; mina gamla och förstörda borstar, de få ögonskuggor jag hade, min ögonfransböjare, kajalpennan samt min foundationen och pudret. Jag hittade även några andra gamla produkter och de rök även de. Nu har jag bara fäscha och fina produkter i min sminksamling. Produkter som har ett utgångsdatum på 36 månader. Det mesta sminket håller ju faktiskt ett tag längre än vad det står, men här är jag väldigt övertygad om att 3 år duger gott och väl för mig. Det är faktiskt så att butiken måste sätta ut ett bäst före datum för att det ska gå korrekt till, och sen vill de ju inte bli stämda på kuppen bara för att en köpare får en enstaka finne av en gammal produkt.
Smink är som choklad; den blir inte äcklig bara för att utgångsdatumet har skridit förbi. Luktar den illa och har annorlunda konsistens där emot, då ska den inte ätas. Fiffigt värre.

Attans, jag glömde bort mitt te. Nu är det kallt.


Necessären jag fick, den innehöll två prover till, men dem gav jag bort.


Kommentarer
Postat av: Sanna

Sv: Tack så jättemkt! :) Försöker ta vara på dagsljus, så mestadels det ja. Annars tänder jag upp så mkt det bara går, såvida man fotar hemma och inomhus då.

2011-10-27 @ 07:53:33
URL: http://sannakumlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback