NOW I'VE GOT YOU IN THE UNDERTOW.

Idag åkte lite tröjor och en sjal ut på Tradera, ta och kika in på sidan nedanför vettja, något kan ju faktiskt passa dig.

http://www.tradera.com/listing.mvc/itemlisting?ftgnr=2394448

BUT DON'T YOU KNOW? SOME FEELINGS NEVER SEEMS TO LET GO.

Hemkommen och mörbultad efter Stockholmsresan. Mina fötter värker efter flera dagars travande fram och tillbaka och min kropp stretar emot att hålla sig vaken. Men vet ni vad, det var så fruktansvärt värt det och jag överlevde! Det var länge sen jag var på en sådan förträfflig resa. Shopping, Gamla stan, Skansen, Grönan, Naturhistoriska Riksmuséet, Fjärilshuset och Skyview i kronologisk ordning. Vi har letat efter restaurangen Subway och sedan, när vi letat en timma, insett att Iphonen visade upp alla tunnelbanor, 6 stycken harar har vi observerat inne i själva Stockholm, jag har trotsat min rädsla och klappat en spindel och många, både dryga och trevliga människor har passerat vår väg. Vi har klivit på Sveriges snabbaste tåg, sett riktiga T-rexskelett samt 1000 1000 kändisar. Men, det viktigaste av allt: Jag fick se mitt favoritdjur in real life. MUDSKIPPER.
Varning: bilder på ormar kommer förekomma.

Nja, jag var väl inte så jättenervös innan lyften. Tårarna började bara rinna när chocken la sig.


Arlanda.

Arlanda Express.


Vi blev bjudna på fin Thairestaurang.

Gamla stan med älsklingen..

..Och Co. Emma, Markus, Tommy och Erik (Valen).Middag med "husbondarna". Tim, Tina (Tommys syster) och Maria.

Skansen:

Forever Alone sengångare.

MUDSKIPPER! Äntligen fick jag se mitt favoritdjur!


En liknande skönhet tog jag modet till mig att klappa.


Gröna Lund:
Första åkattraktionen blev 'Twister', Grönans nya bergochdalbana i trä.

Lustiga Huset.


'Blå tåget'.

Draken dreglade på mig.


Radiobilarna var ju ett måste.

Pop-expressen.

Tommy och Emma var galna nog att testa denna.

Det läskigaste jag vågade mig på var kärlekstunneln med Tommy. På riktigt, den var läskig.

Men den hade en fin stjärnhimmel på ett ställe. Resten av resan bestod av läskiga små avler i olika icke-kärleksfulla situationer.


Emma, Markus och Valen vann denna skönhet.


Nästa dag blev det Naturhistoriska Riksmuséet med Tommy. T-REX!Look-a-like.

Look-a-like nr2.

Fjärilshuset:


Inne hos fjärilarna var det ca 40 g, det rann från oss och det var inte det enklaste att fota med igenimmad kamera. Men några fina blev det.


Skyview, även här kan jag erkänna min höjdrädsla.


Hela gänget!

Hemfärden.

I KNOW, EVERYONE GOES ANY DAMN PLACE THEY LIKE. I HOPE THIS GOES OVER WELL, ON THE TOXIC RADIO.

Då for vi till Stockholm. Jag vill bara passa på att säga tack till alla mina vänner och att jag hoppas att vi ses igen, eftersom att planet kommer störta i ironi över att jag för en gångs skull vågar flyga.

Resrisiga. Hej då alla älskade vänner!

DU SKA TA DITT FÖRNUFT TILL FÅNGA, GÖRA ETT FÖRSÖK. RÄKNAR IQ MIN VÄN, SIFFROR OCH TAL, EN NOLLA I MÄNGDEN, FÖRSUMMBAR OCH SVAG.

Första dagen avklarad med endast ett litet sår på fingret, överraskat bra! Att man är ledig varenda måndag denna termin är inte heller så tokigt.

I'M A SOBER BOY AND YOU'RE A LONELY GIRL, SO LETS GIVE IT UP AND STAY OUT OF EACH OTHER'S WORLDS.

Imorgon börjar skolan om.  Jag står ut.


LUST FOR LIFE.

Helgen kan helt klart kallas för lyckad! Fredagen börjar med chill hemma hos Sebbe med Emil, Malin, Tommy, Joel och Anders. Vattenpipa, chokladmuffins, snowboardfilmer och en massa musik stod på schemat. Lördagen fortsätter med fiske och sedan fest i Yttersjön, tro det eller ej. Grannarna städade ur ladugården deras och bjöd på hamburgare och logdans. Det som lät som att det skulle bli en lagomt rolig kväll med vals och kallprat, blev i själva verket sofistikerat dunka dunka, skratt och en massa onyktert trevligt tjatter.

Fredag.


Lördag.

Snacka om fyllekörning över kubbpinnarna.


VAD SKALL DU BLI OM DU BLIR STOR?

Sista dagen på detta jobb. Härligt, men tråkigt. Många misstag har gjorts, det senaste så gått som i onsdags, men de flesta har lyckats lösa sig så att alla har blivit nöjda och glada. Det finns vissa människor på detta jobb som jag kommer sakna, vissa som jag kommer träffa igen och självklart några som jag klarar mig utan. Ett jobb på gott och ont helt enkelt. Nästa vecka, på tisdag, börjar då skolan om. Jag undrar hur det ska gå. Vissa säger att 3:an går så fort att du inte ens hinner blinka, att schemat är slött och att det är under den tiden som klassen kommer varandra närmare än någonsin. Jag vill nog ha delade meningar om detta men självklart hoppas jag att samtliga påståenden är riktiga. Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag längtar tills detta är över. Visst finns det personer jag tycker om i klassen, som jag kan prata med, hänga med på rasterna och göra skolarbeten med. Men ärligt talat, jag trivs inte alls i min klass. Mycket på grund av mina egna misstag, det förnekar jag inte.
I alla fall, jag kommer göra mitt bästa för att detta ska bli ett så bra år som möjligt, mer finns inte att göra.

Det blir alltså skola i två dagar till att börja med och sedan drar jag till Stockholm med härliga människor på torsdagen, det blir lite tid att smälta första delen av veckan. Underbart.

'Petter - Kedjan, ringar på vattnet' hördes för första gången denna morgon. Jag kände hur tårarna brände bakom ögonen och lyssnade spänt till varje ord som sjöngs. Inte den bästa och absolut inte den sämsta låten jag hört, men helt klart sin egna lilla manifestation för det hungriga folket på Afrikas marker. Vad är det egentligen som hindrar oss?

AND IF SOMEBODY'S GOING TO MAKE IT, THE THIS SOMEBODY OUGHT TO BE YOU.

- Photosession
Fotograf: Anna


Fotograf: SaraDO YOU REMEMBER THE FIRST TIME?

Nikon 70-300mm.


I WANT TO LIVE LIKE COMMON PEOPLE, I WANT TO DO WHATEVER COMMON PEOPLE DO.

Äntligen hemkommen från Göteborg. Sliten till 1000, men, musikens plats i mitt liv har breddats. 'Pulp' och 'Noah and the Whale' har kommit att bli två av mina favoritband. Göteborg var fint och många stunder var riktigt trevliga, dock så hade inte alla tänkt att vi skulle få den underbara tid vi letade efter. Av alla människor i Göteborg så råkade vi nog stöta på alla de riktiga svinen. men, låt oss fokusera på det trevliga. Jag upptäckte ett nytt favorit-fik, vi gick på svartfester uppe på berg samt i skogar och vi lärde även känna mycket av de trevliga folket som Göteborg har att bjuda på. Göteborg kommer att besökas igen.

Så, trötta, slitna och med träningsvärk i hela kroppen, efter alla upp- och nedförsbackar, är vi äntligen hemma och börjar redan längta tills nästa festival. Jag tror dock inte på Way out West igen, Peace and Love är min grej. En sak som jag dock är mycket besviken över med denna helg, det är att mitt 70-300mm bara fick följa med en endaste dag. Jag hade gärna sett att det hade följt med på 'Pulp' och 'Noah', dock så hade jag inte tid att stå och tjaffsa med gubbar som hade noll koll på vad de höll på med. Men, en snygg rumpa fick man i alla fall mest troligt med sig hem.

Här får ni den trevliga varianten av äventyret.


I live at the seventh floor. Utsikten var spektakulär.


Vi mötte upp Jens.


Nytt favoritfik.


Hopp på dålig studsmatta innan klubbandet.


Vår host Therese och vi taggar inför 'Don Darlings' och 'Timber Timber'.

Pustervik.'Don Darlings'.Lite stolt får jag vara.

Första dagen på festivalområdet.
Systrami hälsade på.

'Fleet Foxes'.


'Thåström'.

Han må vara en diva som förbjuder all fotografering, men det går inte att neka till att 'Prince' var magisk.

'Noah and the Whale'.

"You guys want to see a dolphin?" - Pulp


ÄR DET EFTERFEST PÅ ERAN BALKONG? Hipster-Martin.

Pear och Therese.

Karin och Pear.

Finfina, vilsna tjernobylbarn för en billig peng?

Svartfest i skogen, nästa.

STOCKHOLM TOG EMOT MIG SOM ETT SPÄNNANDE VIRUS, GÖTEBORG TYSTA NED MIG SOM EN SKAM, SÅ JAG TOG SKYDD I STUGAN I DALARNA OCH SNICKRA MIN TROJANSKA HÄST FYLLD MED KÄRLEK OCH MED FRED.

Imorgon sätter sig då jag och Sara oss äntligen på bussen mot Sundsvall för att därifrån bege oss vidare med X2000 mot Göteborg. Det kommer bli en objekväm men som tur var en mycket trevlig resa ned med mycket skratt och fotning. När vi äntligen landar i Göteborg ska Therese, CSsurfaren som vi skall bo med, mest troligt hämta upp oss på centralen, annars blir det att bege sig in i det okända med karta och telefonkontakt.

Nu är det nära! Kommer ha väldigt lite tid vid en dator, om knappt någon, men, tappa inte hoppet mina trogna, blott få, läsare, jag kommer tillbaka!
WAY OUT WEST. Nyklippta och en blonderad.


DET KOMMER ORDNA SIG, DET GÖR DET ALLTID. JO, DET LÖSER SIG, SÅ BRUKAR ALLT BLI. DET KOMMER FIXA SIG TILL SLUT.

Kalabaliken slog mig med knytnävarna för blott 2 dagar sedan när mitt kära Nikon 55-200mm bestämde sig för att nu var det nog. Lagomt i tid inför Way out West och allt. Mina planer om att inte stå mitt i vimlet och fota konsertbilder gick i kras och jag kände hur hopplösheten närmade sig. Hur klarar man sig utan ett zoom-objektiv egentligen? Vad gör man? Jag har alltid haft tillgång till ett, enda från min första kamera. Jag blev om möjligt ännu vilsnare i livet.

Idag kom som tur var min riddare på sin vita springare! Pappa. Ett sprillans nytt Nikon 70-300mm införskaffades och jag pustar lättad ut.


Första, mycket fina överexponerade och vitbalansiga bilden jag tog med min kära kamera tillsammans med mitt kära objektiv. Det kan ju faktiskt vara en bra idé att kolla kamerainställningarna innan man börjar fota.


AND NOW YOU DO WHAT THEY TAUGHT YA, NOW YOU'RE UNDER CONTROL.

Nu när jag äntligen är seriös med det här att sluta med onyttigheter så kan det ju faktiskt hjälpa att ta reda på lite fakta om hela grejen. Bieffekter på humör och hälsa, hur lång tid tar det för det värsta sötsuget att släppa och finns det några knep?

Här kommer lite ynka information som jag hittat under de långsamma timmar på jobbet då jag inte haft något att göra. Om det är något ni har synpunkter på, att något inte stämmer eller att ni har några fler bra tips till mig som jag inte räknat upp, så dela gärna med er!

Till att börja med så är det mycket viktigt att inte ställa allt för höga krav på sig själv. Ju hårdare krav du har- desto lättare är det att falla tillbaka. Börja smått istället, bestäm en dag i veckan då du får äta godis, försök sluta med läsk eller kanske en viss chips-sort som du äter mycket av eller liknande och till slut kommer det att falla på plats bara du bestämmer dig för att lyckas. Om du slutar med allt socker på en och samma gång så är frestelsen mycket större och du kommer att känna av bieffekterna mycket mer. Det blir även ett större nederlag för dig själv om du nu inte lyckas, än om du tar ett litet steg i taget.

Försök att bara köpa så mycket snacks som du beräknar att kunna äta upp vid ett och samma tillfälle. Du slipper då det mesta småätandet som ofta förekommer när kakor och snacks finns tillgängliga.

Se även till att äta en stadig och varierad frukost, lunch och middag. Din kropp får då i sig de näringsämnen den behöver och lockas då inte lika lätt av socker. Socker är snabba kolhydrater vilket gör att du fort blir pigg men även fort trött och hängig. Äter du mat med långsamma kolhydrater byggs kroppen upp och orkar hålla igång längre. Kom ihåg att inte äta godis när du är hungrig, ta en frukt eller drick ett glas vatten istället.

Många som slutar med socker, speciellt de som slutar med allt på en och samma gång, kan ofta tycka att de får en helt annan effekt än vad de tycker att de borde få. Det säger sig självt egentligen. Om du äter nyttigt och hälsosamt så borde man ju må bra? Dock så är det så att en person som ofta äter godis och som sedan slutar tvärt, får en slags 'abstinens'. Kroppen får inte längre sin stöttepelare att luta sig tillbaka mot när den egentligen inte orkar utan nu måste den stå på egna ben. Du kan lätt bli trött och hängig, okoncentrerad, sova dåligt och ha humörsvängningar. Om du istället väljer att trappa ned sockerintaget så vänjer sig kroppen allt eftersom den tar in mindre snabba kolhydrater, och du känner av bieffekterna mindre.

De tre första veckorna kommer vara de jobbigaste. Ditt sinne kommer att prövas, dina smaklökar kommer att vattnas, men din plånbok kommer må bättre, likaså din kropp. Tar du dig bara förbi det steget så ska det tydligen falla sig in i vardagen att inte köpa den där chokladkakan som frestar i hyllan.

Där har ni några nyttiga tips som jag själv försöker att ha som vägledning. dock så är jag väldigt dålig på det där med att inte sätta för höga krav. Går jag väl in för något så går jag in 100 %. Kakor, godis, snacks, läsk, rubbet ska slopas! Dock så har jag en tendens att misslyckas på denna front.. Men, nu har jag som tur var börjat med att trappa ned på läsken, för flera år sedan och varit utan godiset i 2 veckor, så nu är det bara chipsen och allt annat kvar. Jag hoppas verkligen att jag ska klara det den här gången. Jag vill verkligen bli nöjd med mig själv.


SUDDENLY THE AIR SMELLS MUCH GREENER NOW, AND I'M WANDERING AROUND WITH A HALF PACK OF CIGARETTES, SEARCHING FOR THE CHANGE THAT I'VE LOST SOMEHOW.Påskrivet och klart. Anna Vestermark, Sara Holmström och Tomas Holmström. Nu finns det ingen återvändo, inga undanflykter.

DU SÄGER ATT DU ÄR STARK, ATT DU VART IGENOM DET HÄR FÖRUT. DU KOMMER FORTSÄTTA, DET FINNS INTE MYCKET MER ATT SÄGA NU.

Jag tänkte då försöka börja gå lite efter kategorier här på bloggen. Foto, hälsa och skönhetsvård ska få vara de dominerande grupperna. Kanske kan jag få in en röd tråd i min blogg istället för att bara skriva hux flux varenda dag?
Vi får ju dock se hur det hela kommer gå.

Ikväll blir det i alla fall att fara vidare till Sara-rara Holmström och planera inför Göteborgsresan nu om en vecka. Vi vill ha helt klart för oss vad vi vill hinna göra, vart vi ska bo och hur vi ska ta oss till bussen. Det blir även att skriva ett kontrakt. Ett bindande kontrakt som bekräftar att jag kommer vara fri från snacks, kakor och godis. Och om jag nu bryter detta avtal så blir det min skyldighet att betala 500 kr till dem som kontraktet rör, var för sig vet vi dock inte än.
Jag kan ju meddela samtliga att detta med godis går fruktansvärt bra. Inget godis på.. Jaa.. Sen jag bestämde mig för att sluta för ca 2 veckor sedan. Dock är jag ju en ersättare. Pringles har blivit min trogne följeslagare framför filmerna nu mera, och hur mycket bättre är det? Snacks ska ingå i kontraktet. Inget ersättande här inte.

Jag hoppas på en lång, lång promenad ikväll.

GIVE ME JUST ONE WEEK OF DANGER AT A TIME. LOVING ISN'T EASY BUT IT SURE IS FUN.

Jag hade lust att fota ikväll. Här har ni inköpen jag gjorde i helgen, inför Göteborg. 2 oversize-linnen och en tröja jag trånat efter i ungefär ett halvår. Till min nackdel så har tröjan kostat 600 kr,  men till min fördel så hade priset sänkts till ynka 219 kr. Den blev min, utan att tveka.

Jag vill göra en Industrial innan jag far. Det blir nog av. Vad tycker ni? Mina ack så få, men trogna läsare.