FIRST CLASS RIOT.

Ännu mer produkter jag sätter tänderna i idag! Ett bra tag nu har jag helt struntat i min hy och istället bara tvättat med vatten och sedan smort in med någon vanlig bodylotion i brist på annat. Men idag, när jag ändå börjar använda andra efterlängtade produkter, så passar jag även på att börja ta hand om min hy igen. Jag testade Seaweed-serien från The Body Shop första gången för någon månad sen och jag fastnade direkt. Detta är verkligen en perfekt serie för min hy, redan efter första veckan ser jag förbättring. Dagcremen är lätt och mattar ned hyn och nattcremen går fort in i hyn utan att kladda, till skillnad från andra produkter jag testat. Jag funderar även på att köpa peelingen i samma serie, har en prov här hemma som jag ska testa först för att se hur mycket riv det är i den. Kommer även använda en C-vitaminspray för extra lyster som också fungerar jättebra. Annars är jag riktigt nöjd och jag känner att jag hittat rätt.
 
Seaweed Clarifying Night Treatment
Seaweed Cleansing Facial Wash
Seaweed Ionic Clay Mask
Seaweed Pore Perfector
Seaweed Clarifying Toner
Seaweed Mattifying Day Cream
Vitamin C Energizing Face Spritz
 

FÅTT EN FLASKA I HUVET.

10 - Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, sur & förbannad
 
Detta är vad som gäller för mig just nu i musikväg när det kommer till mina olika humör:
 
Glad: Senast igår sjöng jag högt och ljudligt i kapp med Pelle Almqvist genom hela deras skiva The Black And White Album och glädjen sprudlade, dels för att det är en underbar skiva och dels för att jag av någon väldigt bra men ovetande anledning var på ett underbart humör. Andra vanliga artister jag lyssnar mycket på just under lyckliga stunder är bland annat The Vaccins, The Virgins, Def Leppard, Norlie & KKV och The Strokes.

Ledsen: Jag har lärt mig att jag inte ska lyssna på musik när jag är ledsen för då eskalerar allting och det finns inget slut. Just nu är det prat eller den legendariska ljudboken som är centrumet för mina deppiga stunder. Men, de skivor som förut brukade dundra ur mina högtalare i princip varje deppig söndag var någon av Kents alla album. De fick, och får mig fortfarande att verkligen tänka efter och därför lyssnar jag knappt på dem numera då jag endast förknippar dem med ledsamheter. Tragiskt men sant eftersom dem är en riktigt bra! Kan bli någon enstaka låt då och då men då måste jag vara på topphumör för annars blir det destruktivt.

Sur: Även här brukar jag låta bli att lyssna på musik av samma anledning som när det kommer till ledsamheter.

Förbannad: Det var länge sedan jag var förbannad men senast jag var det lyssnade jag mycket på Norlie & KKV - Tröjan Du Hatar, Veronica Maggio - Satan i Gatan samt Daniel Adams Ray - Gubben I Lådan eftersom de beskrev min ilska perfekt och de fick mig att vilja stå på mig själv och lägga allt bakom mig, vilket också fungerade.
 

HÄR UNDER VATTNET ÄR JAG BLÅ, I POOLEN DOFTAR VÄRLDEN KLOR.

Det är inte bara BM jag kommer börja med idag, jag har även fått hem ett nytt ögonfransserum som ska testa. ProLash+ heter det och ska tydligen vara 100% naturligt och det sägs ha blivit en hit. MNS gav ut en rabattkod så istället för 995 kr så kostar det bara 199 kr just nu. Denna gång hoppas jag verkligen att detta fungerar. Eftersom jag har använt världens sämsta vattenfasta mascara sen i somras så har mina ögonfransar bara blivit kortare och kortare. Jag insåg att det nog kan vara därför jag inte tyckte att det förra serumet fungerade. Därför har jag även köpt min favoritmascara, samma mascara som den vattenfasta fast vattenlöslig, igen så nu slipper jag nöta så fruktansvärt på fransarna.
 
Det sägs att man ser skillnad redan efter första veckan, det får vi dock se om, men den största skillnaden ser man efter 4-6 veckor så jag kommer hålla er uppdaterade!

AND WE TRIED SO HARD, AND WE LOOKED SO GOOD.

Så där ja! Idag kommer jag äntligen börja med balsam-metoden. Förra veckan använde jag upp alla gamla produkter som aldrig mer ska sätta sin fot i mitt badrumsskåp, köpte in de sista produkterna jag kommer använda och det blev även en klippning på köpet. Så från och med nu kommer mitt hår vara så fräsch som det bara går och så ska det få förbli. Nytt, friskt och välmående hår ska få sparas ut och om kanske ett, ett och ett halvt år ska det sättas in en hårförlängning så jag äntligen får mitt efterlängtade långa hår.
 
Detta kommer jag använda mig av:
Sista SLS-schampot - Faith In Nature Hemp & Meadowfoam
Balsam - Rainforest Shine Conditioner
Hårinpackning - Rainforest Moisture Hair Butter
Hårolja - Sweet Lemon Beautifying Oil och även en ren Cocosolja
 
 Älskar nästan att jag valde att klippa kort. Dessa produkter kommer räcka i evigheter!

COMMON PEOPLE.

Nikon D3100 18-55mm ISO 400 1/80 F.3.5.
Nikon D3100 18-55mm ISO 400 1/80 F.3.5.

I HOPE THIS GOES OVER WELL, ON THE TOXIC RADIO.

 
Igår tog jag mig en tankeställare och insåg då, tragiskt nog, att jag inte kan göra en hårförlängning med mitt slitna hår. Jag har en utväxt på ca en decimeter så själva fästningen skulle inte vara något problem. Där emot så kommer det nog se för hemskt ut med tanke på att man kommer se otroligt stor skillnad på mitt riktiga hår och på förlängningen. Mitt är så fruktansvärt slitet och det nya kommer vara i toppskick och jag vill inte riskera att lägga ut tusentals kronor på något och sen ändå vara skeptiskt över resultatet. Jag kommer helt enkelt skjuta på de planerna ca ett år och jag hoppas då att mitt hår har någorlunda bra längd av friskt hår så att helheten kommer se bra ut.
 
Jag kan ärligt talat inte förstå hur jag tänkt när det kommer till mitt hår. Jag har alltid haft superbra hårkvalitet som klarat av ALLT och jag tror att jag därför har börjat ta det för givet. Jag älskar att pyssla om mig själv och vara hälsosam men mitt hår har aldrig varit något jag tänkt på, det har alltid bara varit där, i bra skick och aldrig behövt pysslas om. Tyvärr så gjorde jag det stora misstaget att bleka det X antal gånger och då försvann den kvaliteten jag alltid haft och alltid trott att jag skulle ha. Mitt hår föll bokstavligen av mig, små bitar i taget som gick av. Längderna blev bara kortare och kortare, tunnare och tunnare och det enda som bestod var min utväxt som som tur var fortfarande var i toppskick.
 
Så, igår tog jag beslutet att boka en klipptid och nu sitter jag här som korthårig igen med mestadels min naturliga hårfärg. Det är tur att jag varit korthårig förut så jag var inte så orolig över den biten om jag skuller passa i det eller inte. Det som tog emot mest är att jag är less på att vara korthårig och jag vill verkligen vara långhårig. Men men, jag känner mig ändå snyggare nu än vad jag gjort på länge! Jag är hellre korthårig med fräscht hår än långhårig med risigt hår. Nu är bara frågan om jag ska använda brunfärgen jag köpte för ett tag sen, då jag fortfarande satsade på hårförlängningen. Det skulle vara fint med hasselnötsbrunt hår, nu när jag ändå köpt dem, men samtidigt vill jag vara naturlig och verkligen ge mitt hår en chans att återhämta sig samt slippa alla kemikalier. I veckan använde jag för övrigt upp mina sista produkter som inte är BM-godkända så det blir att börja med balsam-metoden redan nästa duschning. Tummen upp för att jag behöver mindre mängd produkter nu. Jag kan knappt bärga mig!
 
Från och med nu tar jag hand om mitt hår!
Det fick bli en hastig och konstig bild, men i helgen kommer det bättre och mer genomtänkta.

BUT IF YOU WANNA...

Så där ja! Nu har jag skaffat mig en liten ikon här på sidan, just ovanför Bloglovin-ikonen, där ni kan klicka för att snabbt och smidigt börja följa mig på Instagram om ni nu känner för det! Jag är nämligen mycket bättre på att uppdatera där, Vilket är väldigt konstigt eftersom det inte är min telefon jag använder. Så, gör mig glad och börja följa mig!

      
 
 

SATAN I GATAN.

Jag vill bara be om ursäkt för den OTROLIGT dåliga uppdateringen på sista tiden. Just som allt börjar rulla på med bloggandet och jag börjar komma in i det så bestämmer sig tydligen mitt nätverkskort för att sluta fungera och sen dess har det antingen bara varit trassel med internet, vilket resulterat i tårar så fort jag satte mig vid datorn, eller i inget internet över huvud taget så jag har helt enkelt skitit i att sätta mig där eftersom jag vetat vad som väntat. Det har länge varit trassel med internetuppkopplingen över huvud taget här hemma, och är fortfarande, men nu när det blev ohanterbart på just min dator, av tre, så inser vi att just det felet mest troligt ligger i min dator.
 
Nu för tiden måste  jag låna min karls dator så fort jag vill åt internet och jag hoppas att jag kommer kunna komma igång med bloggandet igen som vanligt, beror dock på hur mycket han låter mig sitta här då faktiskt han har första tjing och oftast när vi har egen-tid så vill han själv sitta här och spela, vilket är helt förståeligt. Men men, jag ska göra mitt bästa! Ska försöka skriva och göra i ordning X antal inlägg per dag och sen publicera dem via mobilen lite då och då, det kan nog funka faktiskt.
Nu vet ni varför jag varit borta så länge och jag hoppas verkligen att jag är på väg tillbaka!