O VAD DET LÅTER BRA. DET ÄR O:ET I BOOMET SOM GÖR DET.

Fotografisk bild - stilleben.

Dock blev inte skärpan så bra som jag ville eftersom jag använde Canon som jag inte kan med, vilket gjorde att jag inte kunde se lika noga. Vad tänkte människan egentligen som satte dit en skärm lika stor som ett frimärke?! Analogt är ju i princip smidigare, i alla fall charmigare. Men, jag får helt enkelt vara nöjd vilket som. Jag gillar då färgkombinationen och själva bilden i sig.

Canon EOS 10D 60mm ISO 200 1/45 F4. 

60mm ISO 200 1/30 F4.

WHO WOULD HAVE KNOWN HOW BITTERSWEET THIS WOULD TASTE?

Efter många om och men bestämde jag mig för att ta itu med att börja använda denna kletiga och illaluktande ricinolja. Jag testade den strax före jul men den var så otroligt kladdig att jag inte riktigt visste om jag skulle orka fortsätta. Dock så har längtan efter långt hår tagit över och nu sitter jag här med oljigt hår och detta kommer då upprepas ca 3 gånger i veckan tills sista droppen är använd.

Instruktioner: Fördela oljan i hårbotten, om du vill kan du dra ut den i längderna men då den är väldigt seg så kan detta vara svårt - ett tips är att använda plasthandskar när du applicerar > massera hårbotten i 3-5 minuter, detta stimulerar hårrötterna och hjälper håret att växa > vänta 30-45 minuter > applicera schampo i håret innan du blöter det, detta sägs göra det lättare att tvätta ur oljan men det kan helt bero på vilket schampo du använder > skölj ur och upprepa schamponeringen om du anser att det behövs > upprepa hela proceduren upp till 3 gånger i veckan > resultat syns oftast efter 2 veckor.

Fördelar med ricinolja:
-Håret kan växa upp till 5 gånger så fort.
-Vissa upplever att håret känns starkare och friskare.
-Vissa tappar mindre hår.
-Ricinolja är gjort av 100% naturliga råvaror och är därför inte skadligt för kroppen.

Nackdelar med att använda ricinolja:
-Vissa som färgat håret mörkt upplever att ricinoljan "drar ur" färgen och måste därför färga om oftare.
-Mjäll och hårbottenirritation kan uppstå.
-Håret kan bli fett fortare eller kännas torrare.
-Vissa tappar mer hår.


Självfallet behöver inte dessa biverkningar uppstå, det beror helt på vilken hårtyp och hur känslig hårbotten du har. Ricinolja kan även användas på bryn och fransar men va då noga med att inte få produkten i ögonen. Första gången du provar detta, ha uppsikt över hur du reagerar och tvätta ur det direkt om det uppstår obehag. Ricinolja finns att köpa på Apoteket eller på hälsobutiker för en billig peng. Den jag använder mig av kan ni hitta HÄR.

I KNOW WHO I WANT TO TAKE ME HOME.

Dessa underbara ögonskuggor landade i min brevlåda idag. Samtliga är från The Body Shop, självfallet. Jag klickade hem dem från Tradera denna gång för halva priset, dock var förpackningarna nästan äckligt repiga och smutsiga, men det får jag väl leva med.

- SHIMMER CUBES PALETTE 21
- SHIMMER CUBES PALETTE 22
- SHIMMER CUBES PALETTE 15

Igår kom även deras medlemstidning och med den följde en kupong på 200 kr och ett body butter-prov av deras nya serie CHOCOMANIA BODY, dock bara en limited edition-serie. Just nu kikar jag runt på deras hemsida i hopp om att hitta något riktigt lyxigt att använda kupongen på. Det jag suktar efter lite extra mycket just nu är bland annat AFRICA SPA WISDOM HAND & FOOT BUTTER, AFRICA SPA WISDOM XIMENIA & SALT SCRUB eller något ur  WELLBEING-serien, aningen en eterisk olja att använda i fotbadet eller en bodylotion.

Imorgon blir det en sväng om på stan i hopp om att hitta något att ha med till barcelona och kanske jag kommer hem med något nyttigt för kroppen. Vem vet? Men en sak är då säker, gymma blir det! Jag tror att det var ca två veckor sedan jag gymmade senast eftersom jag har varit sjuk. Nu mår jag som tur var mycket bättre så det ska bli jätteskönt att komma igång igen.

Sjukt dålig bild märkte jag. Men det gör inget. Jag kan byta ut den imorgon när jag orkat rengöra förpackningarna lite.


STJÄRNORNA FINNS HÄR.

YES. Jag är faktiskt ganska glad just nu. Har verkligen kämpat dessa 2 veckor och det gav löning. Jag kom med på 10-i-topp-listan över dem med flest stjärnor. En femteplats lyckades jag kamma hem. Nu är det bara att fortsätta i samma takt. Idag var det ju tänkt att jag skulle pallra mig iväg till gymmet, dock så har jag någon konstig molande smärta i magen så det kan hända att det inte blir av, fast jag vill så gärna. Men då får jag ta igen det resten av veckan ut i fall att det inte blir. Ursäkter har jag haft nog av, nu är det bara att fortsätta!

Vilket fall som helst så blir det att mäta idag. Taggad!

JA JA, JAG ÄR REDO NU.

En sak är svår att förstå. Idag bokade jag en flygbiljett till ljuva Barcelona i februari. Helt och hållet en spontanresa som planerades igår. Nu blir det att vekligen lägga manken till gällande träningen, måste ju vara fit inför stranden och dansgolvet. Det kommer bli soliga dagar på stranden, långa promenader genom staden med kameran i högsta hugg, sena utekvällar och fruktansvärda mängder solkräm. Plus att jag nästa vecka ska sätta mig ned och boka biljett ned till syster så att jag kan titta förbi hos henne under sportlovet. Det kommer bli en hel del resande framöver känner jag.

Jag kommer sakna min stiliga karl nåt så fruktansvärt mycket.

PRECIS SOM OM MAN SIKTAR FÖR LÅGT, DÅ HAMNAR MAN LÅGT. MEN JAG VILLE GÅ LÄNGRE ÄN SÅ OCH HAMNA BLAND MOLNEN.

Jag kan faktiskt erkänna att jag är riktigt stolt över mig själv hittills i år. Det är inte många dagar som jag inte har spenderat tid på gymmet och gjort mitt bästa för att kunna nå mina mål. Träningsbloggen jag följer startade från och med den första januari en tävling som går ut på att samla stjärnor och jag har en hel del av den varan redan faktiskt, fast i mitt fall är det små paljett-hjärtan som klistras in i kalendern. Den 14e kommer första sammanställningen ske och jag vill så gärna hamna på listan över de som klarat sig bäst. Därför spenderade jag 2 intensiva timmar på gymmet idag. Flåset var uppe hela tiden och svetten rann bokstavligt talat. Imorgon och på lördag ska jag även försöka mig på sådana pass och sen blir det vilodag på söndag. Enligt mig så finns det ju faktiskt ingenting bättre än att träna tills svetten lackar och benen darrar av trötthet, att sen ställa sig under en kall dusch, njuta och bara känna hur allt rinner av en.

Sötsaker har det heller inte varit några problem med att hålla sig borta från. Okej, jag åt efterrätt på bröllopet som jag och Tommy var på, samt när syster bjöd ut hela familjen på restaurang, sen blev det en liten bit kladdkaka igår när vi besökte ett gäng vänner. Men det är väl inte dåligt i alla fall? Jag känner inget sug efter socker, snarare efter mat. Min mage kurrar och knorrar i princip hela tiden. Jag har en tendens att kunna äta som en häst, inte för att jag är hungrig, utan för att det är gott. Därför har jag nu börjar begränsa mina portioner till "lagom" och detta är inte min mage och jag överrens om.

Annars så har jag funderingar kring att vara "vit" i någon månad framöver. Jag har ingen större lust att förstöra mina resultat med alkohol. Jag har dock inte bestämt mig än eftersom jag såklart har lyckats bli bjuden på ett antal fester nu i framtiden. Dagens i-landsproblem..

Men jag kommer klara detta. Jag kommer bli nöjd och jag kommer bli det snart. Det är värt det.

JAG BLÅSTE MINA DRÖMMAR I BALLONGER SOM JAG KNÖT PÅ BALKONGEN.

Självklart så var jag tvungen att kika förbi inne på The Body Shops rea och jag gick ju, ännu mera självklart, inte ut där ifrån tomhänt.

Det blev:
- AFRICA SPA WISDOM SHOWER CREAM.
- AFRICA SPA WISDOM BODY BALM.
- DOUBLE-SIDED FOOT FILE.
+ WARMING MINERAL MASK som man fick på köpet när man handlade för över 350 kr.

Har länge suktat efter AFRICA SPA WISDOM-serien men aldrig tagit mig för att börja köpa den. Så nu tog jag mig i kragen. Jag har ju redan det mesta jag behöver från The Body Shop så denna shoppingrunda blev det mest att köpa sådant som jag kommer komma att behöva när det andra tagit slut. Det är ju lika bra att passa på under rean. Jag fick även med en värme-mask denna gång. Jag har aldrig tidigare använt någon sådan och jag måste medje att det var väldigt bekvämt och eftersom värmen öppnar upp porerna passade jag på att använda mig av BLUE CORN 3-IN-1 DEEP CLEANSING MASK och ALOE PROTECTIVE RESTORING MASK direkt efter så att dessa kunde rengöra och återfukta ända in på djupet.

Instruktioner WARMING MINERAL MASK: Rengör ansiktet > använd ansiktvatten > fukta ansiktet lätt > applicera ett generöst lager med masserande rörelser men undvik området runt ögon och mun - värmen känner du direkt > vänta 5 minuter - masken kommer inte torka på huden > skölj med ljummet vatten.

Var noga med att alltid återfukta ansiktet efter att du använt en ansiktmask.

WARMING MINERAL MASK.

AFRICA SPA WISDOM. Kommer även inom en snar framtid införskaffa AFRICAN SPA WISDOM HAND & FOOT BUTTER och AFRICAN SPA WISDOM SALT SCRUB.

DOUBLE-SIDED FOOT FILE.

HAPPY NEW YEAR.

På sista tiden har det hänt en hel del och jag har helt enkelt inte haft tid att sitta här och skriva samt redigera bilder, men nu tar jag mig tid. I alla fall så regerar träningsvärken i hela min kropp nu efter ett intensivt träningspass igår och jag har fått en fjärrutlösare till kameran av min älsklingsTommy. Nyår har ju också passerat. Det var en riktigt trevlig kväll tills där vid 12slaget då allt spårade ur och det slutade med att vi fick spendera 40 minuter inne på någon random pissoar för att hålla värmen i väntan på en buss som aldrig kom och eftersom vi inte fick tag i en taxi trots desperata försök. Glamourösare tillfällen har jag faktiskt varit med om kan jag lova.

Det kommer fler bilder senare.