ANOTHER BRICK IN THE WALL.

Efter en väldigt trevlig helg i både Holmsund och Yttersjön, fylld med födelsedagsfirande, fiske och vänner, så blir det äntligen att slappna av, sätta fötterna i ett fotbad och bara se Desperata Hemmafruar hela kvällen.
Datum för Stockholmsresan är bestämt och nästa onsdag blir det Göteborg, plus att jag idag beställde en epilator. Tack och hej till allt vad rakhyvlar heter och välkomna hela, lena ben!

Och som vanligt, hög ISO. Jag borde lära mig att använda blixt.


Mörten var allt vi fick.

Sebbe.

Tommy och födelsedagsbarnet Emil.Njutning.

THE KIDS DON'T STAND A CHANSE.

Jag kan inte förstå att jag faktiskt har slösat bort en hel dag. Visst, jag har varit sjuk, men det enda vettiga jag har gjort har varit att äta, och inte lite heller, och tvättat en tvätt. Detta har jag ätit idag: kl 7 i morse blev det ett glas mjölk plus ett äpple. Kl 13 och framåt har det blivit lasange, ägg och spagetti, gröt, mackor och varmkorv. Nej nej, jag känner mig inte äckligast i världen. Jag har även sett nästan 4 filmer. Denna dagen kommer stå mig dyrt.VEM RINGDE 112?

Snacka om att helgen har varit upp och ned. Trästock, som man taggade otroligt mycket för, blev väl si så där. Inte ett enda band lyckades jag ta mig till. Förutom feber och huvudvärk så hade jag en väldigt trevlig stund nere på campingen, dock så blev det att fara hem en dag tidigare på grund av min sjukdom. Men, mycket nya människor kom in i mitt liv och mycket dålig musik har korsat mina hörselgångar. Jag sparar mina festival-nerver till Way out West.
Annars så märkte jag att det finns vissa på mitt jobb som inte förstår att man inte kan rå för att man är sjuk, vilket gjorde allting värre igår. Morgonen började med att jag tvingade mig iväg till jobbet, just på grund av att jag inte ville komma i mer onåd med denne "någon". Dock så slutade det med att man kallsvettig av feber med magont och huvudvärk blev hämtad några timmar senare. Jag vill faktiskt inte ens veta hur denne "någon" reagerat när hon tillbaka från fikat en kvart senare, märkte att ja inte satt på min plats. På en måndag av alla dagar.
Så, dagen spenderades i sängen med värktabletter, Tommy och film och denna dag kommer nog bli något liknande, dock utan Tommy. Usch, jag måste tvätta.

I lördags var det även exakt ett år sedan jag träffade min underbare Tommy för första gången. Ibland undrar jag vad jag har gjort för att förtjäna allt det här, men någonting bra måste det ha varit, eftersom att jag fick dig.
Jag var tydligen inte den enda som gillade den tröjan. Tommy ssprang iväg för att se Adept.

Kapten Röd.

'Tälta på Trästocks', bokstavligt talat.

Fest hos Mange.. Mange, Mange!
WE COULD HAVE HAD IT ALL, ROLLING IN THE DEEP. YOU HAD MY HEART INSIDE YOUR HAND AND YOU PLAYED IT TO THE BEAT.

Hittills lyckas jag ganska bra med träningen och icke-godis-ätandet. Inget godis på två, WEHO, dagar och de senaste kvällarna har det blivit små övningar. Jag har träningsvärk. Vi får se om jag orkar mig ut på en långpromenad imorgon.
Annars så har dagen spenderats i sängen med en väldans huvudvärk och senare på kvällen blev det att se V för Vendetta med Simon. Riktigt trevlig kväll har det varit! Annars så har jag förälskat mig i en tröja som det nog mest troligt blir att införskaffa sig imorgon.
Härnäst blir det Trästocksfestivalen med mycket travande fram och tillbaka. Kanske man kan vinna lite på det? Så, mina få och kära läsare, då vet ni vars ni kan hitta mig de kommande dagarna, för inte är det då här. Kommer vara väldigt ont om datorer och tid för att uppdatera.
Jag finns på campingen mitt i den stora festen! Vi ses där!

VID MIN SIDA STÅR EN SKEV FÅGELBENSTRON. VID DIN SIDA ÄR EN RADIOAKTIV ZON.

ÄLGKÖTTBULLAR! Helen, kollegan, gjorde min dag genom att berätta att köttbullarna hon inte orkade var gjorda på 'hemma'-jagad och outblandad älgfärs.
Bland det godaste jag någonsin ätit, tror jag.

Jag är vegetarian och jag har varit det i lite drygt 3 år nu. Men på senare tid har jag ökat min miljövänlighet genom att slopa så mycket fabrikat och soja som möjligt och istället börjat äta vilt vid de få tillfällen jag får. Djuret har levt fritt, hoppat omkring och varit lyckligt. Det är livets cirkel att äta eller ätas. Djur äter varandra, och gärna oss om de får chansen, så varför skulle inte då vi kunna äta dem? Jag har ingenting emot köttkonsumtionen.
Det enda jag vill, och det är inte speciellt mycket begärt, är att djuret ska få må bra om det nu ändå ska hamna på tallriken. Min tallrik i alla fall.

Glada och friska djur = Bättre och nyttigare kött.

Och jag har ju faktiskt en liten fråga till 'Herr/Fru Anonym'! Vilka är de västra fällorna när det kommer till livsmedel gällande träning? Pasta, mjöl, vitt bröd och sådant. Jag blir galen på alla dessa spekuleringar som flyger genom luften jämt och ständigt! Godis och snacks är ju en självklarhet, men resten.. Åh huvva. Ge mig styrka.

THERE'S A FIRE STARTING IN MY HEART, REACHING A FEVER PITCH AND IT'S BRINGING ME OUT THE DARK. FINALLY, I CAN SEE YOU CRYSTAL CLEAR.

Idag var jag definitivt med om ett genombrott. Jag hurtar på väg hem till Emma, tuggandes på en rem och med lite smågodis i fickan. Plötsligt, med munnen full, får jag för mig att kasta in allt godis i skogen. Bara en tugga till. När tuggan landat i munnen slår impulsen rakt igenom mig och jag spottar ut godiset, kastar ut allt jag har i fickan och fortsätter hurta hemåt. Telefonen åker upp ur fickan och jag ringer Sara. Sara och hennes pappa Tomas har ingått ett avtal, den som äter godis blir skyldig den andre 500 kr. Jag bestämmer mig för att joina dem.

Nu är det alltså bara att skärpa sig om jag inte vill bli fattig. Det dumma, fast ändå väldigt bra, med mig är att jag verkligen får dåligt samvete om jag bryter något avtal jag tar på mig. Detta kommer bli tufft, men jag kommer klara det här. Redan ikväll har jag börjat. Lite raka lyft, lite magövningar, en snabb promenad hem och till slut lite stretching.
Idag är jag ganska stolt över mig själv. WEHO! Imorgon går jag nog till och från jobbet.

YOU HAVE STOLEN MY HEART.

Fick en mycket vacker ros av min älskling igår.

Du får mig att inse vad kärlek är!

DU ÄR MIN HJÄTE FÖR DU VÅGAR VARA RAK, DU ÄR MIN HJÄLTE FÖR DU ÄR PRECIS SÅ SVAG SOM JAG.

Länge har jag försökt få min käre pojkvän att förstå att fejkade converse har väldigt mycket sämre kvalitet än riktiga.

Efter ca två månader:

VARJE GÅNG DU MÖTER MIN BLICK GÅR EN STÖRNING GENOM LJUSET, VARJE GÅNG DU MÖTER MIN BLICK SÅ VET JAG VEM JAG ÄR.

På sista tiden har det ändå hänt en hel del. Den lilla tiden som jag varit ledig har jag verkligen försökt fylla med meningsfulla händelser. Veckan började då med Sommardroskan och fortsatte sedan med ett besök i Antons stuga med en massa trevligheter, Harry Potter del 2, tragiskt nog ett avlivande av en liten skadad hermelin, blondering, australiskt besök i form av Ross Phillips, volleybollspelande med en massa underbara människor och mycket mycket mer. Härnäst väntar Trästocksfestivalen och att träffa människor jag inte umgåtts med på länge.

Det har blivit en hel del fotning också. Här får ni lite bilder, de som faktiskt blev bra och sa något om veckan. Inte många alltså..
Antons stuga:

Bebisgädda som Joel fiskade upp.

Viktor, Tommy och Joel.

Även denna skönhet fick fastna på bild.

Australiensaren:
Ross Phillips bjöd oss på varsin "drink" på Kalles.


Volleyboll:
Jag och Kajsa blev barn på nytt.

Lite spel fick vi.


Det där var bilderna ni fick!
Tack alla ni som var med och förgyllde min lediga tid!

DON'T SIT DOWN 'CAUSE I'VE MOVED YOUR CHAIR.

Snart kommer då en Australiensare vid namn Russ hit och ska stanna över natten. Det kommer att ska bli riktigt trevligt!

Dock lite pinsamt att man försovde sig. Vi bestämde oss för att ta en tupplur så vi ställde väckaren på 9 för att vi skulle ha tid till att städa och sedan vara där och vänta på honom i tid. När Ross sedan ringer vid 11 blev vi inte allt för glada på min mobil.


OCH PÅ VERANDAN SPELAR VINDSPELET DIN SÅNG OCH TOMMA FÖNSTER STÅR OCH SLÅR NU NATTEN LÅNG, OCH GAMLA MINNEN ÄR SOM FLAGORNA SOM YR MOT EN HIMMEL AV JÄRN OCH GIFT OCH BLY.

Fick se lite fler balbilder idag.

 


HAR DU DEN DÄR KÄNSLAN? VILKEN MENAR DU? JAG MENAR DEN DÄR KÄNSLAN AV ATT NÅGONTING AVGÖRANDE HÄNDE NÄR JAG VAR OUPPMÄRKSAM, ATT NÅGONTING FÖRSVANN.

Först fyndar man en FUJICA ST605N och sen får man möjligheten att mysa med dessa små liv. Det trodde jag aldrig när jag vaknade upp den morgonen. De var så sköra och bräckliga och deras näbbar var formade i små leenden. Jag kan ha varit en av de lyckligaste människorna i världen i just det ögonblicket.

Mäktigt är nog det enda ordet jag kan använda.
Nykameran! 180 kr.