I NEED MORE TIME.

Jag är inte den som brukar falla för blogg-tävlingar, men denna tjej vet hur man ska få mig på fall! Inte nog med att hon tar grymma bilder, hon lägger också ut den bästa tävlingen jag någonsin skådat. Jag vet inte hur länge jag har suktat efter denna klocka så nu håller jag alla tummar jag har på att jag får vinna en sådan i blå-vit-randigt. På riktigt, detta är nog den snyggaste klockan som finns på planeten.

Nu ska jag spendera tiden åt att sitta och vänta på att veckan ska gå. Vill veta nu om jag vinner.

Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

IT ISN'T OVER.

Idag fyller jag 21.


WE WON'T BE BROKE FOREVER.

Som sagt, 400 kronors checken försvann väldigt snabbt. Eftersom The Body Shop för tillfället har tag tre betala för två på bland annat AFRICA SPA WISDOM-serien passade jag på att fylla på lagret inför sämre tider. Utöver 400 kronors checken så betalade jag endast 25 kronor, inte illa enligt mig!

Min mamma var för övrigt söt och köpte lite preliminära ansiktmasker, och även Clear Stripes, åt mig medan jag väntar på att ha råd med en ny mask. Jag fick även en liten ring med flera smala ringar som jag valde att ta isär. Tycker det är så snyggt med tunna ringar.
DONE DID IT.

Jag kan ärligt talat säga att livet känns lite lättare när man vet att det ligger 500 kronor och väntar på att bli upphandlade på The Body Shop. Fick en tidig födelsedagspresent från dem på 100 kronor för någon dag sedan och idag damp det ned en 400 kronorscheck i brevlådan. Ja tack! Jag befarar dock att dessa kommer försvinna snabbt som attan redan imorgon.

Att det snart är sommar är bara ett plus i kanten.

JAG SER DIG.

Canon EOS 20D ISO 100 1/100 F11.

I PUT SOME NEW SHOES ON AND SUDDENLY EVERYTHING'S RIGHT.

För ungefär en vecka sedan vann jag ett par Reebok RunTone på Tradera och igår kunde jag äntligen hämta ut dem. Äntligen kommer jag kunna satsa på att förbättra min kondition, plus att jag får ut det där lilla extra av min träning, utan att behöva oroa mig för att mina benhinnor ska förtäras helt och hållet. Den närmsta veckan kommer jag bo i dem för att gå in dem och sen blir det att satsa gärnet.

RunTone - Löpskor med balansbollar under sulan, skapar instabilitet vilket gör att dina muskler måste jobba hårdare.

En viktig detalj jag vill påminna vissa av er där ute om är att RunTone och EasyTone inte är samma sorts sko. Runtone är en löparsko som är utformad för jogging och springning men den kan även användas som promenadsko. EasyTone där emot är endast utformad för promenader och skall därför inte användas till löpning eftersom det är väldigt lätt att vricka/stuka fötterna och det tär också väldigt mycket på knä- och fotleder. I vilket fall som helst så ska du vara extra försiktig när du använder Tone-skor eftersom de inte är utformade på samma sätt som vanliga skor. Vissa människor som använt sig av t.ex. EasyTone har upplevt att de fått ont i ryggen eller drabbats av huvudvärk. Mitt råd till er som söker efter träningsskor är att be om hjälp på olika sportaffärer. De har för vana att vara väldigt professionella och de kan hjälpa dig att hitta precis den skon du behöver. Skorna har större betydelse än vad många tror.