SOMETHING EXCLUSIVE FOR YOU.

Idag damp denna skönhet ned i brevlådan; Vitamin C Radiance Powder Mix. En riktig c-vitaminkur för glåmig och trött hy som jag tänkte testa på om någon vecka, ska bara se till att använda upp lite av alla de produkter som redan svämmar över i mitt toalettskåp. Kuren pågår i 10 dagar och ska appliceras 2 gånger per dag på väl rengjord hy, under den vanliga ansiktskrämen. Sägs vara en riktig höst/vårstädning för ansiktet.

Instruktioner: Tryck på den stora knappen ovanpå 'burken' för att blanda ned pulvret i serumet > skaka > byt korken mot applikatorn > redo att använda. Se till att använda upp produkten inom 10 dagar efter att du blandat pulvret med serumet.

Pris: 295 kr, jag var dock fattig och köpte min på Tradera.The Body Shop - Natures Way to Be Beautiful.

THIS IS OURSELVES UNDER PRESSURE.

Stryka katt?

I AM THE LUCKIEST.

Första dagen på ett nytt år. Ett nytt, förhoppningsvis lika underbart år som detta varit. Jag har aldrig känt så här förut. För en gångs skull så är jag i ett förhållande som inte går ut på att såra varandra, skrika och bråka varje dag och att hela tiden försöka få den där lilla kärleken som kanske fanns, att försvinna.

Med dig vill jag vara en bra människa. Med dig vill jag skratta, utvecklas och ta vara på livet. Med dig fortsätter jag mer än gärna att vara lycklig.


LILLE KATT, LILLE KATT, LILLE SÖTE KATTA.

Saras nya lille sambo Fingal, 12 veckor. Hon var inte den lättaste att fota, oskärpa och hög ISO, men ack så söt ändå! Jag är även en stolt upphovsman till hennes namn.

Nikon D3100 18-55mm ISO 800 1/15 F4.5.

18-55mm ISO 800 1/20 F5.3.

18-55mm ISO 1600 1/25 F4.5.

18-55mm ISO 640 1/60 F3.5.

YOU'RE SO HYPNOTISING.

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2483262/variationofbirds?claim=chvd8wn653s">Följ min blogg med Bloglovin</a>

I SAID PLEASE DON'T SLOW ME DOWN IF I'M GOING TO FAST. YOU'RE IN A STRANGE PART OF OUR TOWN.

7 veckor utan onyttigheter. Jag känner mig starkare än någonsin, mentalt, och jag kan nog se en aning till fysisk skillnad ovanpå det. Standardskärpet jag använder behöver nya hål och min allt för vanliga photo-look, bestående av den allt för välkända, ovälkomna och mycket ocharmiga dubbelhakan, har äntligen börjat försvinna. Just nu är jag dock fullproppad och lätt illamående av 'flygande jakob'. Om jag inte visste bättre så skulle jag nog kunna börja undra, utifrån min spegelbild, om jag inte egentligen är i 9e månaden.

Min andra kopp te i detta liv har även slunkit ned ikväll. Mycket bra initiativ flickor!
Teparty > tisdagar > E4ans café > var där.


ISO 800 1/800 F16. Varför glömde jag bort att jag hade hög ISO?

I WANNA MAKE YOU HAPPY, I WANNA MAKE YOU FEEL ALIVE.

Omringad av alla dessa färger, och just idag lyser solen som aldrig förr. Underbar höstdag det här.

Nikon D3100 18-55mm ISO 100 1/200 F5.6
.

18-55mm ISO 400 1/100 F5.6.

18-55mm ISO 100 1/160 F5.

18-55mm ISO 800 1/2000 F5.6.


THE WATER IS WARM, BUT IT'S SENDING ME SHIVERS. A BABY IS BORN, CRYING OUT FOR ATTENTION.

"Livet är som en åktur i en nöjespark, och under tiden du åker tror du att det är på riktigt eftersom vårt medvetande är så kraftfullt. Det går upp och ned och runt och runt, det kittlar och det skrämmer och är fullt av färg. Och det kittlar och det skrämmer och det är kul för en stund.

vissa har åkt en lång stund och de börjar ifrågasätta: 'är det på riktigt? Eller är det bara en åktur?' och andra människor har kommit ihåg och de kommer tillbaka till oss och de säger: 'kom igen, var inte orolig. Var inte rädd! Därför att det är bara en åktur.'


Och vi dödar de människorna.


FÅ TYST PÅ HONOM JAG HAR MYCKET PENGAR INVESTERADE I DEN HÄR ATTRAKTIONEN, FÅ TYST PÅ HONOM!
Titta på mina bekymmersrynkor, titta på mitt välfyllda bankkonto och min familj.. Det måste vara på riktigt
Det är bara en åktur. Men vi dödar alltid de goda människorna som försöker att förklara det för oss. Har du märkt det?
Och vi låter demonerna löpa amok. Men det gör ingenting. För det är bara en åktur, och vi kan ändra på det när vi vill. det är bara ett val. Utan ansträngning, utan att jobba, utan att spara pengar.


Bara ett val just nu.. Mellan fruktan och kärlek."
- Bill Hicks


SÅ HALV, SÅ SVART, SÅ VIT, MEN ÅH SÅ FRI.

Nikon D3100 18-55mm ISO 400 1/80 F3.5.

18-55mm ISO 400 1/80 F3.5.

18-55mm ISO 400 1/60 F3.5.

18-55mm ISO 1600 1/50 F5.6.

18-55mm ISO 400 1/80 F3.5.


SWEET DISPOSITION, NEVER TO SOON.

Idag när jag kikade runt lite här och där så hittade jag DENNA förträffliga träningsblogg. Från och med februari i år finns det ett "träningsschema" som hon kallar "Become a beach babe whit me in 113 days". Schemat är späckat med olika övningar, promenader, peppning och nyttiga tips. Jag vet, det är ett helt år kvar tills det är sommar nästa gång, men jag tänker ändå ge detta ett försök. Bättre sent än aldrig! Och det är väl inte så farligt att bli en "beach babe" innan sommaren ens har börjat?
I övrigt så är hennes blogg fylld av hälsa, skönhet och inspiration till oss lyckosökare, kika mer än gärna in hennes blogg och ta del av hennes råd!


DIFFERENT DNA, THEY DON'T UNDERSTAND YOU.

I fredags blev det bowling med det härliga gänget bestående av Sara, Emil, Sebbe och Tommy. Jag förlorade bara en gång. Sedan, efter att man legat på ladugårdstaket och njutit av livet tillsammans med Tommy, blev det film med samma gäng på lördagen.

Imorgon är det klassfoto. Tema - Playboy.
Första ronden.


"Titta! Jag är ett klot!"

Andra ronden.

Lördag:


Med dig är jag världens lyckligaste.


NATIONWIDE, HEY THERE PEOPLE HERE I COME.

Träningsvärken regerar i min rumpa och jag hoppas att regnet slutat ösa ned inom en halvtimma. Lite mindre roligare nyheter är att kursen 'Avancerad teater' valt att lägga sig på 2 av mina dyrbara gym-hål. Som tur var så löser det sig alltid. Jag har bestämt mig för att se någon skillnad i slutet av månaden.


WEAKER VESSEL OR BETTER HALF?

Äntligen! Jag tog mig i kragen, slutade slingra mig och försvann ut på en timmas hurtig promenad. När jag väl kom hem gjorde jag några av de övningar jag lagt upp på mitt hemma-träningsschema, de jag orkade innan jag bokstavligen låg i en liten hög på golvet, pustande och stånkande. Jag hoppas på att orka mer nästa gång jag kör det. Och imorgon blir det nya, hårda tag på skolans gym. Jag erkänner, det var riktigt tungt innan jag fick mig ut idag, tanken på att promenera en hel timma fick mig bara att vilja krypa ännu längre ned under täcket. Nu, när jag kommit in, gjort mina övningar, duschat och gett mina fötter vad de förtjänar så kan jag även erkänna att jag är riktigt stolt över mig själv och att det var värt det. Tanken på att jag höll samma snabba tempo under hela vägen, att flåset var på topp och att jag faktiskt gjorde det kommer få mig att somna gott i natt.

Det finns verkligen ingenting bättre än ett hårt träningspass med en kall dusch efteråt. Kicken man får, herreGud. Varför tränar jag inte oftare? Dags att sluta slingra och börja tänka på den där känslan efteråt istället.

OCH DÅ KOMMER KÄNSLAN, ÄR JAG DEN ENDA SOM ALDRIG FÖRSTÅR?

Igår hade jag och min kära vän Sara spa-kväll. Ansikmask, hårinpackning, massage och sedan när vi var fräscha så blev det några foton. Film och fruktsallad stod sedan på schemat.
YOU ARE A RADAR DETECTOR.

De senaste dagarna har jag spenderat i princip all min tid framför datorn. Över 17000 filer, mer än 33 GB bilder har försvunnit från min hårddisk. Bilder som varit antingen suddiga, över- och underexponerade, dubbletter eller helt enkelt bara för fula för att hamna i ett fotoalbum i framtiden har försvunnit, jag passade även på att bränna ned alla bilder jag sparade på dvd-skivor. Vetskapen om att det denna gång finns back-up på allt jag har är en oerhörd lättnad! Det tog tid, men även detta var värt det.

I brist på bilder så bjuder jag på denna vackra bild föreställande kyrkan i Vindeln.