JAG VILL HA EN EGEN MÅNE SOM JAG KAN ÅKA TILL.

Efter att ha sett kvällens måne, som var otroligt vacker, så kunde jag inte tänka på någon annan låt att ha som rukrik. Hoppas någon av er också fick möjligheten att se en glimt av den.
Annars så hade vi tid på Aqua-Spa idag. Jag fick lära mig en hel del vettigt faktiskt, bland annat en hel del om min egna hy.

- Lermasker är så kallade "tamasker" eftersom de suger ut smutsen medan återfuktningsmasker är "gemasker" eftersom de ger fukt. Helst av allt så ska man använda sig av båda dessa direkt efter varandra eftersom de används inom olika områden.
- Om du har fet hy betyder inte det att du inte kan vara torr och tvärt om, Det finns något som kallas att man är fuktighetsfattig. Med det menas att man saknar fukt i överhuden medans man i underhuden överproduserar talg.
- Serum är en produkt som verkar på underhuden, därför måste man även använda sig av fuktighetskräm så att överhuden också får den fukt den behöver. 
-Det kan ta upp emot 2-3 månader för huden att vänja sig vid en ny produkt. Produkterna kan alltså ge motsatt effekt än vad du vill till en början. Detta kan du åtgärda genom att göra en så kallad "ansiktsrengörning" på till exempel Aqua-Spa eller så härdar du ut och ger dina produkter en ärlig chans.

Jag har för mig att jag minns allt detta rätt, annars så får ni gärna rätta mig. Jag kan även lova att jag lärde mig något mer, men nu är jag för trött för att minnas.

PLEASE, PLEASE, PLEASE LET ME, LET ME, LET ME GET WHAT I WANT THIS TIME.

Idag kunde jag då inte hålla mig längre. Undersökningen av vår hy som vi gjorde igår innehåller nämligen ett återbesök om ca 3-4 veckor om man vill, detta för att man ska kunna se om det har blivit någon förbättring. Jag kände alltså att jag behövde börja med mina nya produkter från The Body Shop som har stått där i skåpet och skrikit efter mig. Med detta menas alltså att jag slängde ut mina halvtomma gamla produkter och gick all in med det nya! Nu hoppas jag bara att detta fungerar och att min hy blir bättre. Jag vill ha tillbaka min fina hy. 

Jag började med att tvätta ansiktet med ALOE CALMING  FACIAL CLEANSER och smorde sedan in ansiktet med min VITAMIN C FACIAL RADIANCE POWDER MIX som jag berättade om för någon månad sedan. Denna C VITAMIN-kur ska jag då använda mig av de kommande 10 dagarna för att få extra lyster i ansiktet, en så kallad "städning" som expiditen uttryckte sig så fint. När jag smort in kuren så väntade jag cirka 10 minuter och la sedan på min ALOE SMOOTHING NIGHT CREAM och sist men inte minst ALOE EYE DEFENCE runt ögonen. Förhoppningsvis vaknar jag med hy smooth like baby's ass imorgon.
Jag kommer inom en snar framtid även börja använda mig av ALOE PROTECTIVE RESTORING MASK som hjälper till att skydda huden samtidigt som den mjukar upp och svalkar skönt. Denna kommer jag använda varannan vecka och jag kommer kombinera den med min BLUE CORN 3-IN-1 DEEP CLEANSING MASK.

ALOE-serien;

Blandad och klar VITAMIN C.

Lite andra produkter som jag snart kommer börja använda som underhålll. Jag kommer utvärdera vissa av dessa i andra inlägg så ni behöver inte oroa er. Upp ifrån och ned: CAMOMILE GENTLE EYE MAKE-UP REMOVER, VITAMIN C SKIN BOOST, VITAMIN E FACIAL OIL, RAINFOREST RADIANCE HAIR BUTTER och VITAMIN E MOISTURE CREAM.

BLACK AND WHITE, SO UPTIGHT, WHILE WE RUN FOR PERFECTION. CAUSE THERE'S SOMETHING ELSE, SOMETHING BRIGHT AND PURE, SOMETHING THAT YOU'VE NEVER FELT BEFORE.

Äntligen blev det av. Gymkort införskaffat och första passet kört. Detta blev dock bara ett "lära-känna-gymmet-pass" men jag kom upp i puls och flåsade som en höggravid kvinna i ett 40våningshus. Bra pass helt enkelt och jag är jättenöjd med gymmet. Jag och Lisette for även och kollade upp vår hy idag. På apoteket har de så att man kan få komma och kolla upp sin hudtyp helt gratis. De har en liten manick som mäter hur stor talgproduktionen samt sebumproduktionen är. Jag fick då veta att jag är en så kallad "torris". Förvånad? Nej. På onsdag blir det att fara på aqua-spa och luska vidare. Även där kan man få gratis rådgivning angående sin hy och eftersom både jag och Lisette börjar bli smått desperata så tänker då vi testa allt. Gratis är ju gott.
Jag kommer även försöka trappa ned på mitt datasittande då också det påverkar hyn negativt. Ett tips till dem som sitter framför datorn mycket: använd solskyddsfaktor. På så sätt skyddar du din hy mot strålning som verkar uttorkande.

Årskort på 24 SEVEN.

Läs mer HÄR.

Här är mina värden.

JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR!

Idag fyllde min kära, knasiga och helt underbara mor år! Mamma, du som alltid funnits där för mig och stöttat mig i allt jag tagit mig för. Du som låter mig kasta porslin när jag är arg, du som skrattar dubbelvikt med mig och du som alltid finns tillgänglig för kramar. Idag fyllde du år och jag hoppas verkligen att din dag blev förgylld!

Grattis mamma!

Det bjöds på delikat vaniljpannacotta. Jag hoppas verkligen att jag kan få bli lika bra på att laga mat som min mor.

GOTTA DRILL A LAND, NEVER GIVING IN. GIVING UP'S NOT AN OPTION AND GOTTA GET IT IN.

Idag skulle jag ju verkligen ta tag i det där med gymkortet, det ville sig ju inte senast eftersom det strulade till sig. Men idag skulle det ju bli av samt mitt första intensiva och väldigt svettiga träningspass skulle få mig att sova riktigt gott i natt. Dock så fanns det ingen tid för gymning och eftersom jag vill ha ut så mycket som möjlight av mina pengar så tänker jag inte köpa gymkortet om jag inte kommer gymma samma dag. Annars så har en intensiv tanke jagat mig nu ett tag- jag ska sluta med onyttigheter igen när jag börjar gymma, kanske till och med nu? Jag vill se resultat - och det snabbt. Jag vill träna som en dåre i princip varenda dag och äta så nyttigt det bara går. Innan studenten ska jag ha min drömkropp. Jag är gärna på god väg redan till nyår då jag hoppas på att ha gå omkring i ett riktigt tajt fodral hela natten.

Det måste bli av snart. Det är bara korta 4 veckor kvar till jul och 5 ännu kortare veckor kvar till nyår. Saker måste börja hända. NU. Inget mer snack. Ingen kommer göra det åt mig.
Det är kul att jag ser ut som en fjunig liten moppepojke. Så gå det när förstör sig.

HE DIDN'T KNOW A THING. BEHIND HIS BACK THE STORY WAS HAPPENING.

Det kommer sådana nätter då allt flyger runt i huvudet och ingenting riktigt fastnar. Det finns inget slut och inte ens ljudboken biter på dessa ihärdiga tankar som vägrar sakta ned. I natt är en sådan natt. Det kan hända att jag har grepp om situationen, dock så kan det vara så att det endast är en illusion. Jag vill tro att det är på riktigt men nu när jag försöker tänka efter så undrar jag verkligen om det märkts. Har jag förändrats? Har jag lagt det bakom mig? Har jag börjat strunta i det?

Jag vet till exempel hur mycket jag stör mig på dig för tillfället. Din nonchalans, din respektlöshet och den där eviga utstrålningen om att du inte alls gått vidare. Du tror inte att jag ser det, men det gör jag. Om det nu stämmer det du sa "du kan vara den bästa vännen jag någonsin haft" så borde det betyda att jag sett något i dig, förstått dig på ett sätt som ingen annan har. Jag tror att det stämmer. Jag har sett dig. Jag har sett vem du verkligen är. Du säger att du gått vidare och jag önskar verkligen att jag kunde tro dig. Men det kan jag inte, tyvärr. Jag känner dig och bryr mig för mycket om dig för att kunna se igenom fingrarna.
Jag kommer alltid att finnas där för dig. Hur mycket jag än inte orkar bry mig just nu om denna barnsliga situation så kommer jag alltid bry mig om dig. Jag såg vem du var och jag är inte riktigt redo att ge upp hoppet om den personen. Har jag gått vidare? Mest troligt inte.

Jag tror att jag har förändrats. Jag kan känna det i hela min kropp, men ändå så finns där en udda osäkerhet som vägrar lämna mig.

Jag är inte inte det där osäkra lilla barnet längre som sökte efter bekräftelse vart jag mig än i världen vände
.

Jag är ärlig och trofast mot dem jag älskar och jag försöker handla mer moraliskt rätt, vilket dock är väldigt svårt i vissa situationer då det varken finns rätt eller fel utan det enda som räknas är människors olika syn på det hela. Alla tycker olika och vissa kommer tycka att detta inlägg är moraliskt fel. Dock så måste jag få det ur mig och detta verkar vara enda sättet. Moraliskt fel? Inte enligt mig. Du, personen som detta rör vill inte lyssna och jag måste få göra något åt det. Lösa det på något sätt. Säga det på ett sätt så att du kanske hör. Tyvärr så gör du nog inte det. Det är synd. För jag förtjänar din uppmärksamhet, om så bara för några sekunder. Jag förtjänar din förlåtelse. Jag förtjänar min förlåtelse. Otaliga gånger har jag fått höra det och jag börjar äntligen tro på det. Jag förtjänar att lägga detta bakom mig.

Har jag förändrats? Har någon märkt det? Har jag blivit en bättre människa? Förtjänar jag allt som jag tycker att jag gör? Jag vill ha svar. Om det är någon där ute, bland mina få men trogna läsare, som känner mig i person. Öppna er. Jag kämpar varje dag för att uppnå mina mål om att förändras. Jag har ingen aning om om jag lyckats eller inte. Jag vill så gärna.

AND I WAS STUCK IN THE MIDDLE.

-Jag är överlycklig över att snön kommit. Jorden mår inte så dåligt som jag trott. Det är vackert.
-Jag hatar att snön har kommit. Det är kallt, mörkt och jag vill inte lämna min säng.

Jag måste börja komma ihåg att sänka ISOn istället för att ha lång slutare.
Nikon D3100 18-55mm +10filter ISO 400 1/320 F
5.6.

FÅNGAD AV EN STORMVIND, FAST FÖR DIG, INGENTING KAN HINDRA MIG NÄR DET BLÅSER I MITT HJÄRTA.

The studio - Resten.

TURN UP THE RADIO, I NEED THE MUSIC, GIVE ME SOME MORE.

The studio - Sara.DU GÅR PÅ DITT OEFTERHÄRMLIGA SÄTT, ÖVER SKOLGÅRDEN GRUS FÖR DIG SJÄLV.

Jag vet, jag är usel på att uppdatera just nu, men jag har helt enkelt inte haft nog lite liv för att sitta här dagarna i ända just för tillfället.
Här får ni en snabb redogörelse om varför:
Jag har pluggat, beställt studentmössan, pluggat, skrivit klart min monolog, pluggat, sovit, tagit bussen till Umeå och där missat de två bussar som gick till Yttersjön och därför behövt sova hos Viktor istället för bredvid min karl, suttit på ett café i Umeå i fyra timmar och druckit te tills jag skakat och sist men inte minst så  kommer helgen bestå av filmkväll och sedan The Studio med SaraRara och Tommy. Det kommer bli finfina bilder på mig och mina två underbaraste vänner som jag sedan kommer dela med mig av här till er.
Snabbt och konkret. Jag hade gärna gett er tre stycken bilder på kanske de sötaste och det mest konstiga jag någonsin sett, dock så sitter jag inte hemma vid min egna dator som har Photoscape, det mest underbara och lättaste bildredegeringsprogrammet man kan önska sig. Jag gick igenom en fotobok idag som innehöll allt från regnskogen, där av bland annat mycket konstiga djur. Bilderna ni kommer få se föreställer konstigt nog två stycken mycket söta spindlar, jag vet: vad fan? Och en otroligt frän vandrande pinne.

Och om ni inte har något annat för er så får ni mer än gärna läsa min insändare som hamnade i Norran idag. Mycket viktigt.

WHERE THEM GIRLS AT.

Mitt uppe i dagens höjdpunkt; spakväll med Lisette!

Eftersom vi nyss börjat så har vi hunnit lägga en Honey & Oat-ansiktsmask från The Body Shop, en liknande som jag tipsade om för några veckor sedan, även denna 3-in-1 med peeling, rengöring och mask. Det är första gången jag använder denna och den var faktiskt mycket smidigare att arbeta med än den med Blue Corn. Dock så hade jag bara en prov så den räckte bara till var sin mask åt oss båda, men det blir nog att införskaffa denna någon gång i framtiden, skulle vara spännande att testa den under en längre tid för att bättre kunna bedömma den.

Vi har även hunnit göra en läppeeling som vi gjorde själva. Man ta bara lite honung och socker > blandar > applicera försiktigt > torka av > låt honungen göra underverk.

Annars så har jag hunnit plocka och trimma ögonbrynen, Lisette har även hunnit göra en hårinpackning. Detta borde även jag göra, men jag gjorde en för någon dag sen och jag måste sluta tvätta mitt hår så ofta som jag gör nu för tiden. Jag har märkt att det har en tendens att bli fett mycket fortare nu än förut. Så, nu blir det att dra in på duschandet!

Näe, nu här näst blir det fotbad, manikyr, fruktsallad, tjejfilmer och en massa prat.

Snyggast i Hjoggböle!


HELA VÄRLDENS HUNGER SAMLAD I MIG.

Eftersom mitt nya CSN-kort inte kommit ännu så blev det inget gymkort idag heller, jag är snål och behöver studentrabatten. Men men, det blir då av så fort jag får det i min ägo. Jag kan knappt bärga mig efter att få slita tills svetten lackar och sedan få känna den där underbara känslan i kroppen att "nu klarar jag inget mer, nu lägger jag mig här och dör, skakar sönder varenda nerv i min kropp" och att sedan få ställa sig i en kall dusch och bara låta allt rinna av en. Jag tror ärligt talat att det inte finns någon underbarare känsla.
Jag var ju in och kikade på 24 Sevens lokaler i söndags, de var ju såklart jättefina. Ett riktigt gym med allt jag kan tänkas behöva; springband, crosstraining, avdelning med alla olika sorters vikter, tjejgym om man känner för att gömma sig lite, pilatesbollar och alla möjliga konstiga maskiner som jag verkligen inte kunde se funktionen i, men det kommer jag ju få lära mig när jag skaffar kortet eftersom att alla som börjar gymma får en gratis genomgång av maskinerna.
Vad som är ännu bättre är ju faktiskt att så länge jag gymmar på dagtid så kommer det finnas någon där. Så om jag oroar mig för att göra fel så är det bara att fråga en person som faktiskt vet. Alltså; ingen felträning här inte.

Annars så kan jag ha hittat den perfekta festklänningen. Det kan vara en sådan jag har letat efter länge. Måste dock trimma kroppen innan jag drar på mig ett sådant tajt fodral.

CAN PULL IT APART AND IN TIME YOU SEE IT'S GOING BETTER THAN EVER.

Jag vet, jag missade förra månadens mätning, det fanns helt enkelt inte tid för att fota och mäta. Men på söndag blir det av och sedan måste det fortsätta varje månad. Jag får helt enkelt ta mig tid om tiden inte finns. Nästa vecka blir det alla fall att införskaffa sig ett gymkort på '24 Seven' mitt i centrum. De har öppet dygnet runt, kanske hörs på namnet, och det kommer passa mig perfekt. Sedan blir det då att börja hårdträna.

Varför tror jag att det kommer funka denna gång? Jo, nu kommer jag lägga ut ca 200 kr i månaden på ett gymkort, inte bara 40 kr per halvår som på skolan gym, alltså måste jag ju använda det för att det ska vara värt det. Hemma kostar det inget och på skolan är de inte noga med att folk ska ha gymkort, alltså kan jag strunta i det hur många gånger som helst utan att "förlora" på det. Nu har jag inte råd att slösa bort mina pengar på ett gymkort som aldrig används, alltså måste jag träna. Mycket. Som tur var så ska även min vän Lisette börja gymma med mig, det kommer bli riktigt skönt att ha någon att peppa med.BE CAREFUL OR YOU'LL BE HISTORY, LOOKS LIKE ANOTHER UNSOLVED MYSTERY.

När jag kom hem idag såg jag att mina härliga linnen från AvAnna kommit. Jag kan dock inte bestämma mig för vilken färg jag mest vill behålla, så det blir nog båda trots allt.

animation maker


JAG VILL BARA HA DIG.

Då sitter man i Saras nya jättefina lägenhet. Har hjälpt henne att packa upp sina pinaler idag och gjort i ordning. Själv har hon sprungit upp och ned för trappor, burit lådor samt slösat en massa diesel idag på turer fram och tillbaka från Ersmark till stan, med tons and tons av pinaler.

Vi började undra hur hon har rymt alla dessa grejer på sitt rum under alla dessa år. Mest eftersom hennes rum är ca 16-17 kvadratmeter stort.