JAG MÅSTE INTE SLUTA NU. JAG SLUTAR NÄR JAG VILL.

Äntligen blev det att fara och gymma! Inget hårt pass med tanke på att jag inte gymmat på ca 5 veckor nu, men jag fick röra på mig i alla fall vilket är något helt annat än vad man kan säga att jag gjort de senaste veckorna. Armar och kondition blev det denna dag. Jag började gymma där runt klockan 3 och blev klar kring 4, kort men ändå värt det. Tajtare tider välkomnas med öppna armar. Tog en svängom på stan också för att checka vad staden hade att erbjuda i springskor-väg. Jag har insett att Converse kanske fungerar bäst som vardags-skor. Efter det blev jag bjuden på mat på Wok and Roll av min älskade karl och efter det blev det Hungergames med Antonia. En film jag varmt kan rekommendera.

Det är dags att skärpa sig nu. Jag har fallit alldeles för lätt för sockersuget, inte lika illa som förut, men jag har fallit. Jag kan nog inte ens räkna hur många chipspåsar som har slunkit ned under detta uppehåll. Fy skäms. Jag vet att jag klarar mig utan godis, det har jag bevisat förut, och jag kan göra det igen. Från och med nu blir det inget snacks, godis, fikabröd eller skräpmat för min del. Jag lovar er detta.
Jag måste även börja om med att mäta och fota. Jag måste börja mena allvar med detta. Jag ska verkligen vara nöjd innan sommaren.

Jag tror att jag kör på detta ännu en gång.

YOU HAVE STOLEN MY HEART.

Som av en slump märker jag att Tommy och jag firar ett och ett halvt år idag. Tiden går verkligen fort när man har roligt.


DET ÄR EN KÄNSLA JAG HAFT SEDAN JAG VAR BARN, SOM JAG VANT MIG VID ATT HA.

I fredags blev det att ta bussen in till Luleå med Bea, Lollo och Monika för att hälsa på Hanna och även ha ett slags överraskningsparty för Monika. Mycket trevligt måste jag säga! Det blev förfest och sedan utgång på Allstar. Mycket prat, dans och Appeltinis var kvällens höjdpunkter, dock så finns det alltid idioter som ska förstöra för en.

Aldrig förut har jag blivit så kränkt och sedd som ett köttstycke redo för beredning. Jag måste börja kaxa till mig på allvar när krogen besöks. X antal människor förtjänade en käftsmäll kan jag erkänna men just eftersom jag inte vill hamna i onåd med någon, inte ens de jag inte kommer träffa igen, så blev det att endast titta ned i golvet, säga nej och sedan fortsätta som om inget hänt. Jag är en mes.

Jag lät som tur var inte detta förstöra min kväll. Ringde och beklagade mig lite för Tommy när vi äntrade hemmet där runt klockan 4 och sen lät jag endast de trevliga tillfällena under kvällen inta mitt sinne. Men jag är fortfarande förvånad över hur man kan behandla människor och hur man kan låta sig själv bli behandlad.


MANGE BJUDER.

Äntligen har mina skjortlinnen kommit! Beställde dem i 3 olika storlekar för att verkligen kunna jämföra vilket som satt bäst. Efter en ganska kort diskussion kom vi fram till att det i storlek 36 satt bäst. Usch vad jag älskar att krympa i storlek. Jag får riktigt en kick av det.
Det blev även att shoppa loss lite, upptäckte att en del kosing hade trillat in på banken. En vanlig basic svart kofta och en svart tajt kjol fick också följa med hem, ingen rolig shopping, men nödvändig. Riktiga garderobshjältar som aldrig går ur. Väl hemma hos Lisette fortsatte fynden trilla in. Jag kan nu även stryka en vanlig, rutig, snygg skjorta från min inköpslista. Nu slapp jag bli pank hos Top Shop.

Det kommer bättre bilder.


FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN...

Okej, kanske inte riktigt än. Men nu är det då ta mig farao nära!


THERE WILL ALWAYS BE A WAR SOMEWHERE TO FIGHT.

Han står högst upp på listan över världens kriminella. Han kidnappar barn och tvingar dem att döda sina föräldrar. Små flickor blir sexslavar och pojkar blir barnsoldater. Flyr de så dör de, stannar de så är döden deras vardag.
Hjälp till att sprida detta vidare i kampen mot Joseph Kony. KONY 2012 - Året han ställs inför rätta.

JOSEPH KONY IS ONE OF THE WORLD'S WORST WAR CRIMINALS AND I SUPPORT THE INTERNATIONAL EFFORT TO ARREST HIM, DISARM THE IRA AND BRING THE CHILD SOLDIERS HOME. - Stöd kampen, skriv på du med.


HEY BABY DON'T YOU KNOW, OUR DREAMS THEY ARE THE SAME.

Det är lite svårt att förstå. Det var inte tänkt att jag skulle få träffa min karl förrän om cirka 2 veckor och nu sitter han här bredvid mig. Han valde att hoppa av GMU:n och komma hem till sina nära och kära istället. Det var det som kändes rätt för honom och då tänker jag stötta honom i det valet. Nu tänker han söka jobb i Skellefteå så han kommer vara en hel del här hos mig. Alltid bra att testa på "sambo-livet" när vi nu ändå tänker flytta ihop i augusti.

Jag har saknat dig så fruktansvärt mycket. Tack för att du är hemma!

WHITE BLANK PAGE.

Lisette var även snäll och sminkade mig idag. Urban Decay Naked Palette kommer införskaffas.

Sin. Half baked. Smog. Dark horse.

DIDN'T YOU KNOW THAT I AM AN ALIEN? I AM NOT LIKE YOU.

Äntligen. Efter cirka 2 års snack har vi äntligen tagit tag i saken och haft Alien-maraton. Jag, Antonia och Lisette myste ihop oss med chips, mjölk och smorsel och såg de tre första Alien-filmerna. Vi hade även tänkt se fjärde filmen och sedan Alien Vs Preditors, men det har vi bokat in att göra nu på söndag istället.

Riktigt trevliga dagar måste jag säga! Jag längtar tills söndag!

I WILL ALWAYS LOVE YOU.

26 februari lämnade du denna jord. Tack för den tiden jag fick med dig och hoppas du har det bra i kaninhimmelen.

Vila i frid Farbrorn.

THE NIGHT CITY GROWS. LOOK AND SEE HER EYES, THEY GLOW.

I förra veckan var det ju tänkt att jag skulle införskaffa mig ett skjort-linne från Carlings, dock så var det för kort och hade något special-special-hål i ryggen, vilket jag inte lagt märke till tidigare, och det var verkligen jättefult. Blev där efter ett innerligt travande i olika butiker på jakt efter det perfekta linnet, dock med samma otur. Antingen så var de klänningslånga, genomskinliga eller så var de någon helt annan färg än vad jag var ute efter. Jag kan erkänna att jag faktiskt gav upp. Men! Just i detta ögonblick, av en ren slump valde jag som tur var att gå in på H&Ms hemsida och kika runt efter blusar, och vad ligger inte där? Jo, ett skjort-linne. Inte klänningslång, inte genomskinligt och alldeles bländande vitt. Så nu i veckan kommer jag få hem mitt efterlängtade skjort-linne i 3 olika storlekar för att noga kunna välja ut vilket som sitter bäst och för att se om jag passar i det över huvud taget.

Om det inte vore för att Tommy försvann tillbaka till Halmstad idag så hade jag nog dansat lite av lycka.

I DON'T CARE IF THE WHOLE CLUB IS DEAD 'CUS THE PARTY'S IN MY HEAD, THE PARTY'S IN MY HEAD.

Fredagens sysselsättning blev utgång med Alma, Lisette, Sofie, Lisa och Antonia. Det var dock fail att hela staden valt att fara till Mollys/Allstar istället för att komma upp till Folkparken, men vi sörjde inte länge. Dansgolvet intogs med bravur och idag är träningsvärken ett faktum. Majoriteten av oss blev även snyggt sminkade av duktiga Antonia. Jag fick en kombination av guld och mörkgrönt vilket jag gillade skarpt. Till min besvikelse så valde dock ett av mina ögon att läcka under hela kvällen vilket resulterade i utsmetat smink och ständig påbättring under varje toalettbesök. Jag hade en väldigt ihärdig make up runt hela ögat, men mitt ständiga gråtande klippte av och förstörde den markerade looken. Men jag skall icket misströsta. Kvällen blev underbar och folket var ärligt talat bland de bästa jag någonsin festat med. Riktigt rolig kväll, men en sak jag gråter blod över är att kameran inte fick följa med.

Instagrambild snodd av Sofie i brist på egna bilder. Ni ser väldigt tydligt hur min sminkning kollapsade, annars var vi väldigt snygga hela högen.