JAG BEHÖVER EN NY MEDICIN OCH ETT NYTT LAND.

När skolans datanät väljer att lägga ned så blir det väldigt stressigt och glass i fulla lass.
Och en vända, så mycket blev det av springandet i helgen. Vädret och måendet har inte varit på min sida. Helgen börjar med mensvärk i obeskrivliga mängder och fortsätter sedan med regn och slask när man väl mår bra. Det blir ju inte bättre av att hela helgen har motarbetat mig med godis, chips och annat gott. Jag tror att jag har ätit minst 5 chokladkakor senaste veckan, jag är tjockare än någonsin.

Ge mig sol och en bra springrunda, NU!
SWITCH. Perspektivfotning i mängder just nu.WE'RE SELF IMPLODING UNDER THE WEIGHT OF YOUR ADVICE. I WEAR A SUITCASE UNDER EACH ONE OF MY EYES.

Tack vare Tommy så slapp jag få ett krossat hjärta idag. Mina ögon föll på denna tröja och jag var såld direkt. En på vår skola har en sådan och jag har ärligt talat stirrat efter henne i korridoren, det är tur att vi känner varandra så pass till den grad att vi kan prata med varandra. Jag tog mod till mig och frågade henne vars hon köpt den, rusade iväg till Carlings och kom hem någon 100peng fattigare.

Bara jag får vara kär i denna tröja så är jag gärna en materialist.


LISTEN TO THE GIRL AS SHE TAKES ON HALF THE WORLD, MOVING UP AND SO ALIVE IN HER HONEY DRIPPING BEEHIVE.

Jim och William Reid? Så här + mindre gult och ljusare vill jag ha slutresultatet. Permanenta blir nog av. Vad tycks?

THE JESUS & MARY CHAIN.BLIR BLIND NÄR ALLA LAMPOR LYSER, DET HÄR ÄR VÄRT ATT DÖ FÖR, JAG TROR MITT HJÄRTA BLÖDER.

I helgen har det varit en riktigt underbar tid för kameran och jag älskar att min karl har börjat dela mitt intresse. Jag trånade efter min +10lins som inte har kommit ännu. Jag har även blivit klippt och blondare, det känns underbart.

Annars så längtar jag tills i sommar, Way out West, Syster, tatuering och en massa njutning helt enkelt.
Jag glömde ju nämna att min syster gav mig 500 kr till våran "syskon-tatuering", tack så mycket syster! Dock undrar jag hur fattiga jag ska kunna kontra den presenten.THE HILLS ARE ALIVE WITH THE SOUND OF MUSIC.

Helgen har varit fantastisk. Igår var det min 20årsfest med en massa trevligt folk och jag fick även en fjärrutlösare som jag har velat ha i evigheter, idag har det varit en massa fotning och imorgon blir det förhoppningsvis en hel fotodag. Tommys internet är så segt, ni får mer bilder imorgon.ÅNEJ, NU SER DU MIG, JAG MÅSTE ROTA I VÄSKAN EFTER MOD.

Ja, jag blev blond. Trots allt. Silverschampo nästa, jag vill stava med två o.ETT SVART HÅL ÄTER UPP JORDEN, FÖRRESTEN HAR DU SETT MIN STRING?

Jag hade en helt underbar födelsedag! Den började med att Tommy följde mig till skolan och sedan blev det systemet, efter det tårta och vertyg när man kom hem. Usch vilken mäktig känsla att stå där inne och veta att ingen kan stoppa en, det är bara att lasta. Jag vet, systemet första dagen, ack och ve. Senare på kvällen mötte vi i alla fall upp Sara i stan för att äta på Wok and Roll och efter det bjöd hon mig på bio med pirater. Jag fick en helt underbar parfym av Tommy, från The Body Shop, som jag suktat efter nu väldigt länge, Love ECT, och jag blir även bjuden-bjuden på balen.

Dagen till ära blev mitt Nikon 18-55 sålt, 500 kr i fickan satt riktigt fint.

Jag hoppas verkligen att min +10lins kommer idag. Det blir att spendera helgen hos Tommy i Yttersjön och där finns det mycket spännande som kan fastna på bild. Annars så blir jag nog mest troligt blond imorgon.


IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG..

20 år. Jaha. Ikväll blir det bio, trevligt folk och gó mat!

Här kommer då mina kamera Obscura-bilder som ni har längtat ihjäl er efter!
Negativet:

Övergångskartan:

Slutresultatet, Tadaaa!

TÖM DITT RUM PÅ TONÅRSTANKAR NU. DU SA: GÖR DITT VAL, TA ETT SJÄLVSTÄNDIGT BESLUT.

En dag kvar i tonåren. Jag vill, som alla andra födelsedagar, se detta som en ny vändning. Sluta äta godis, börja träna och bli nöjd med mig själv helt enkelt. Men hittills har jag alltid misslyckats. Godiset som inte ens är gott skriker efter mig där det ligger i hyllorna och det är inte ofta jag står emot deras böner, och eftersom elljusspåret är igenvuxet så blir det inte mycket springande heller eftersom att jag måste springa på skogsmark på grund av mina knän och fotleder.

Men, nu måste det bli nya tag! Hur svårt är det egentligen att sluta äta något som man inte ens tycker om? Det låter ju löjligt enkelt. Sen har vi ju en skog direkt bakom huset också, dock så är den liten men några löjliga rundor runt, runt är ju ändå bättre än inget. Det spelar ingen roll vad mina grannar kommer tro.

Jag är less på att göra mig själv besviken hela tiden, att vara så svag. Självbehärskning är ett ord som ska komma att bli en stor del av min livsstil. Kan andra så kan då ta mig fan jag!

För övrigt så kan ni ju kolla in här; http://www.tradera.com/listing.mvc/itemlisting?alias=greenpartywoman , har nämligen lagt ut en del grejer på tradera, bl.a ett Nikon 18-55, en The White Stripes LP och lite smycken. Kolla in, det kan ju finnas något för dig!FÖR DET ÄR ETT NYTT SPEL OCH JAG VILL INTE VARA MED.

Idag blev det då ofrivilligt kött till lunch. Skolan har av någon anledning valt att flytta vegmaten, inte lämna vare sig information eller vägbeskrivning samt att skriva samma sak på vegmatsedeln som på vanliga matsedeln. Jag åt helt ovetandes om situationen. När jag sedan frågade för att visa mina undrande vänner att jag hade rätt, att det verkligen var vegmat, kom illamåendet.

Köttbitarna som fastnat mellan tänderna var något jag hade kunnat leva utan. Tji fick hon.

FINNS DET EN SÅ FINNS DET FLERA.

Det blev en tur till Bergsbyns kända glassområde med 'svär'- och föräldrarna. Mycket trevligt kan jag påstå!

Här sitter då hela det glassätande gänget med varsin baddare. Njutare? Särskilt karlarna.


SEN GÖR JAG EN "TANT PÅ STAN", EN TYST INDIAN, JAG LUFSAR FRAMÅT SOM EN GNU. DIN BLICK DEN BER MIG ATT TONA NER MIG, MEN JAG KAN INTE SLUTA NU. JAG KAN INTE DANSA.

Till att börja med: lördagen var helt och hållet lyckat!

Mycket ISO, HI2, men vet ni vad. Det gör mig ingenting. Ingenting alls eftersom jag slipper blixten och jag hade en förträfflig kväll.

Attityd- det enda som räknas.

Bilder med udda grejer i bakgrunden?

Somliga är helt enkelt bara som gjorda för att bära mustasch.

Och somliga är helt enkelt som gjorda bara för varandra. Snuttigull.HEY, I PUT SOME NEW SHOES ON AND SUDDENLY EVERYTHING IS RIGHT, I SAID, HEY, I PUT SOME NEW SHOES ON AND EVERYBODY'S SMILING IT'S SO INVITING.

Ny-skorna. Nu gäller det bara att börja träna så benen blir lika snygga.
Ursäkta, jag kände att jag inte riktigt orkade engagera mig i att få en snygg bild. Har sovit i princip hela dagen och det är just vad jag tänker lägga mig och göra nu igen.

Imorgon vill jag må bra för skolan.


SOMEDAY I'LL WISH UPON A STAR AND WAKE UP WHERE THE CLOUDS ARE FAR BEHIND ME. WHERE TROUBLES MELT LIKE LEMON DROPS AWAY ABOVE THE CHIMNEY TOPS, THAT'S WHERE YOU'LL FIND ME. SOMEWHERE OVER THE RAINBOW..

Igår var jag då och såg på 3ornas tolkning av 'Gökboet'. Usch vad jag är stolt över dem! De gjorde ett underbart framträdande och i slutet ville jag bara gråta. Eftersom vi ändå befann oss på Nordanå så passade jag på att fota lite ankor till mitt fotoarbete på skolan, jag har valt temat 'fåglar', kanske inte så svårt att luska ut.

Mina fina skor kom annars idag, men dem får ni se senare, och jag har lyckats dra på mig vattenparasiten ännu en gång.

Här har ni då hela "sjuka" gänget som spelar kort. Från vänster: Penny (illusion), Laura Martini, Elsa Chesswick, R.P McMurphy, Bromben, Doris Harding och Billy Bibbit.

En provocerande R.P McMurphy går syster Ratched på nerverna.

Candy Starr Besöker R.P McMurphy på psyket.

Elsa Chesswick fascineras av att R.P McMurphy lyckats sno nyklarna till avdelningen.

R.P McMurphy dansar loss efter att ha anordnat fest.

Candy Starr och Billie Bibbit gifter sig.

Elsa Chesswick konfronterar Syster Ratched, som efter att ha fått sig en omgång av R.P McMurphy bär stödkrage, angående medicinen, detta upprepas otaliga gånger genom hela teatern.

R.P McMurphy, tillbaka efter elchockar, rullas in och liknar mest ett kolli. Monika gjorde för övrigt rollen perfekt!

Bromben "tar med sig" R.P Mc Murphy ut från psyket.

Slut.