SKISSER FÖR SOMMAREN.

Då har jag skaffat mig en LOOKBOOK. Om ni söker efter Anna Vestermark så hittar ni mig där i massan. Vet dock inte hur ofta jag kommer lägga ut outfits, jag går ju oftast omkring i myskläder nu för tiden. Så fort jag orkar bry mig om min garderob och införskaffar lite nytt så blir det att styla och fota. Tanken med detta är väl just den att jag ska börja spendera mer på kläder än hudvård?


LEV SOM EN GRIS, DÖ SOM EN HUND.

Jag kan erkänna att jag blir så arg på spamkommentarer. Jag får nästan aldrig sådana, men nu i mitt förra inlägg som var tillägnat Britt-Louice och Josefin som förlorat make och far, får jag två stycken sådana mögliga kommentarer.

Det finns inte ett uns av respekt i dessa kommentarer och jag undrar om ens människorna läst vad inlägget handlar om? Ingen kan väl vara så idiotisk att de medvetet lämnar sådana kommentarer i ett inlägg som är tillägnat en avlidens familj?

Näe, rena rama dumheterna och jag anser att folk borde lära sig så pass mycket vett i alla fall. Ursäkta det arga utloppet. Jag hade högre tankar om människan.

EVERY NEW BEGINNING COMES FROM SOM OTHER BEGINNING'S END.

Jacka Vintage/ Linne, omgjord t-shirt från Peace and love -10/ Jeans Cheap Monday.


HERREN VÄLSIGNE DIG OCH BEVARE DIG. HERREN LÅTE SITT ANSIKTE LYSA ÖVER DIG OCH VARE DIG NÅDIG. HERREN VÄNDE SITT ANSIKTE TILL DIG OCH GIVE DIG FRID.

Ikväll går hela familjen Vestermarks tankar till Britt-Louice Stenvall och Josefin Burman som igår råkade ut för det otänkbara. Må Gud vara med er!

Lennart Burman, vila i frid.

HEJ DU SITTER OCH STIRRAR, JAG VET DU VILL HA MIG.

Oavsett sjuk eller frisk så har jag de senaste två veckorna bott i mina träningsbyxor, en vanlig bygellös bh, svart oversizelinne och en AIK-jacka, dessa har då inte sett röken av tvättmedel på åtminstone 2 veckor. Det okammade håret har fått åka ihop med en massa hårnålar eller en toffs och sminket har endast bestått av lite mascara de få dagar jag befunnit mig på skolan. Ögonbrynen är oplockade och benen sticks. Tvättat ansiktet har jag varit dålig på och borstat tänderna har jag endast gjort när jag kommit att utsätta icke familjärt folk för min närvaro. I början av veckan tog min deodorant slut utan att jag riktigt märkte det så detta ledde till att jag stank av svett de få dagar som hann gå innan jag tvingade in Tommy på The Body Shop för att köpa en refill. Denna refill har ju självklart inte blivit använd så mycket de dagar som febern har lägrat i min kropp och trots att jag duschat två gånger på tre dagar så ligger svetten som ett äckligt skikt över kroppen. Och såklart har inte gymmet kunnat besökas på ca en vecka så två kilo i muskler har gått förlorat, jag kan faktiskt nästan sätta mitt liv på att det inte är fett som har förbränts i alla fall. Jag kan ärligt säga att byta underkläder varje dag är det enda jag gjort för att fräscha till mig.

Snabb sammanfattning: Skabbkläder, illaluktande och bara allmänt äcklig.

Jag tror att jag ska börja reflektera lite över det där med att hålla sig fräsch inför sin partner, så att han inte flyttar hem på grund av avtändning och äckel. Jag läste någonstans att det kan vara ett smart val om attraktionen skall hållas vid liv.. ? Kan det vara en hint att han valde att fara hem i helgen?SKJUT MIG I HUVET.

Ärligt talat så blir jag lite förvånad över att ni fortfarande kikar in här lite då och då fast jag nästan helt slutat uppdatera. Men jag bli ganska glad också.

Det är så att jag helt enkelt inte har haft orken att skriva här eller så har tiden inte funnits. Väldigt mycket har hänt på sista tiden och det har varit full rulle. Påsklovet spenderade jag för det mesta hemma hos Tommy i Yttersjön och då kändes det inte som ett alternativ att sitta vid datorn och fördriva tiden. Senaste veckan har det varit fullt upp med slutproduktionen vilket nu har resulterat i en förkylning och där med sett till att jag inte kommer kunna spela mina karaktärer i slutproduktionen på söndag, måndag och tisdag. Jag får helt enkelt nöja mig med att vara tekniker och sedan vänta tills vi ska spela i Luleå. Men, jag skall inte misströsta.

Men jag blir gärna frisk här och nu.

DU RÖR DIG FRAMÅT NU, DU KRÄVER NOLL BETÄNKETID, OCH VI STÅR BAKOM DIG TROTS ATT VI ALDRIG SYNS.

Efter att ha ätit en Penne Con Mozarella spirade skaparkänslan i mig. Ett sugrör utav skyddsplasten, som dessutom fungerade prima, kom till världen.

Snabbmat kan man ha mycket roligt med.

EVERYDAY I'M SHUFFLING.

Rättelse.

Det blev inte alls att stanna kvar på skolan igår eftersom jag märkte att jag glömt mina pluggrejer hemma. Så, jag drog mig in till stan direkt efter skolan. Blev att göra ett spontanbesök hos Sun Tan och efter det struttade jag vidare till gymmet. Väl där blev det en hel del travande på gåbandet och ett alpinpass på crosstrainern. Sammanlagt brände jag över 600 kcal på ca 2 timmar. Det blev också att satsa en hel del på ben så idag är träningsvärken ett faktum. Jag är riktigt nöjd över mig själv för jag satsade verkligen allt.

Mina måltidsersättare damp även ned i brevlådan! Diet Meal från MM Sports - en proteindrink som innehåller hela 20 g protein och bara 140 kcal per portion. Hej då skolmaten! Hej muskler! Jag vet, jag ha varit jätteanti proteinpulver men nu är jag så less på min kropp och på skolmaten att det faktiskt ska bli väldigt skönt att göra något åt det.

THE KIDS DON'T STAND A CHANCE.

Helgen slutade med en tur till Sundsvall för att ta sig en titt på Valles små avkommor som idag blev 3 veckor gamla. Helt ärligt så fick jag en crush på lillkillen här nedanför. Mini-Valle, en exakt kopia av pappa.

Helt klart bland det sötaste jag någonsin sett. Ingenting klår det.