CAN PULL IT APART AND IN TIME YOU SEE IT'S GOING BETTER THAN EVER.

Jag vet, jag missade förra månadens mätning, det fanns helt enkelt inte tid för att fota och mäta. Men på söndag blir det av och sedan måste det fortsätta varje månad. Jag får helt enkelt ta mig tid om tiden inte finns. Nästa vecka blir det alla fall att införskaffa sig ett gymkort på '24 Seven' mitt i centrum. De har öppet dygnet runt, kanske hörs på namnet, och det kommer passa mig perfekt. Sedan blir det då att börja hårdträna.

Varför tror jag att det kommer funka denna gång? Jo, nu kommer jag lägga ut ca 200 kr i månaden på ett gymkort, inte bara 40 kr per halvår som på skolan gym, alltså måste jag ju använda det för att det ska vara värt det. Hemma kostar det inget och på skolan är de inte noga med att folk ska ha gymkort, alltså kan jag strunta i det hur många gånger som helst utan att "förlora" på det. Nu har jag inte råd att slösa bort mina pengar på ett gymkort som aldrig används, alltså måste jag träna. Mycket. Som tur var så ska även min vän Lisette börja gymma med mig, det kommer bli riktigt skönt att ha någon att peppa med.



Kommentarer
Postat av: Lisette

Jag ska försöka att skaffa ett gymkort så fort jag har pengar, men just nu ser det kärvt ut :( <3

2011-11-04 @ 19:03:28
URL: http://lissielimelight.blogg.se/
Postat av: lovisa

hoppas det går bra med träningen :D

2011-11-04 @ 23:03:59
URL: http://chaitjej.blogg.se/
Postat av: lovisa

sv: tack, i like it alot :D

2011-11-06 @ 00:04:45
URL: http://chaitjej.blogg.se/
Postat av: Sanna

Sv: Tack så jättemycket! :) Jag la bara in den texten i kodmallen, på det stället där jag ville ha den. Och skrev in vilket typsnitt och storlek jag ville ha på den :)

2011-11-07 @ 15:39:25
URL: http://sannakumlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback